eFotbal

V Ďolíčku připouští, že to ve Slezsku může být nervózní. Podle Haška se musí klokani soustředit výhradně na sebe...

V Ďolíčku připouští, že to ve Slezsku může být nervózní. Podle Haška se musí klokani soustředit výhradně na sebe...
V Ďolíčku připouští, že to ve Slezsku může být nervózní. Podle Haška se musí klokani soustředit výhradně na sebe...Flashscore
S jakými očekáváními jdou do nevyzpytatelné baráže o udržení elitního postavení zástupci Bohemians Praha 1905? Za vršovický soubor promluvil před prvním měřením sil v Opavě asistent trenéra Ivan Hašek...
Reklama
Reklama

"Je to první zápas, který může být nervózní. Musíme se hlavně soustředit na nás samotné, pokusit se v prostředí soupeře vstřelit nějaký gól a předvést dobrý výkon, abychom na něj mohli v neděli navázat," uvedl člen realizačního týmu klokanů.

Kouč se pokusil poodkrýt i nejsilnější stránky soupeře, se kterým se utká před domácím publikem i v neděli. "Směrem dopředu disponuje Opava šikovnými hráči. Pokud dostanou prostor, umí udržet balon ve vlastním moci a jsou nebezpeční. Zároveň se ale soupeř umí prosadit po standardních situacích," podotkl na bohemians.cz Hašek.

Favoritem jsou Puškáč, Krch, Květ, Chramosta a spol. a potvrdit by to měli v obou zápasech doma i venku. Recept na úspěch jim navíc dala před pár dny Vlašim, která slezský soubor přetlačila poměrem 3:1.

"Dalo by se říct, že je to jeden sto osmdesáti minutový zápas. Je potřeba na tohle myslet. I kdyby se měla na začátku stát nějaká chyba, bude dostatek času ji napravit a vývoj zvrátit. Je potřeba, abychom byli trpěliví a udělali maximum pro úspěšný konec," uzavřel na stránkách bohemians.cz spolupracovník Jaroslava Veselého, jenž v průběhu jara nahradil u kormidla Luďka Klusáčka.

Jak se píše nový mistr? Vyktorya Plzeň? Drahé lístky na Španěly? Odvolají poslance ANO z vedení FAČR?

Zdroj: bohemians.cz