eFotbal

V Nitře jde do tuhého. Svěřenci trenéra Ščasného se údajně rozhodli podat hromadnou výpověď

V Nitře jde do tuhého. Svěřenci trenéra Ščasného se údajně rozhodli podat hromadnou výpověď
V Nitře jde do tuhého. Svěřenci trenéra Ščasného se údajně rozhodli podat hromadnou výpověďFlashscore
Aktuálně předposlední tým slovenské nejvyšší soutěže, který má od letošního roku v kádru i bývalého útočníka Hannoveru, Kaiserslauternu, Schalke, Freiburgu, Cottbusu či Xanthi Erika Jendřiška, má velké problémy.
Reklama
Reklama

Po těžkostech, které klub provází již měsíce, už zašla situace tak daleko, že se hráči rozhodli podat hromadnou výpověď...

Kromě záchrany bojuje Nitra i o přežití jako takové a atmosféra v týmu, k němuž se nedávno po dvou měsících odloučení vrátil dvaačtyřicetiletý trenér Michal Ščasný, má do růžova daleko.

Podle sport.sk už fotbalisté, kteří se momentálně připravují na sobotní klání na půdě Pohronie, nedostali výplatu tři měsíce za sebou, což jim podle platných pravidel dává možnost podat výpověď a mnozí již tak měli učinit.

Vedení celku ze stadionu pod Zoborom, na jehož soupisce se nalézá hned osm německých krajánů, nyní běží desetidenní lhůta a pokud v rámci ní nedostanou hráči alespoň jednu výplatu, mohou klub opustit úplně zadarmo.

Nitru, jež má před sebou v nadstavbové skupině o záchranu posledních pět duelů, mimochodem pravděpodobně čekají i problémy se získáním licence pro příští soutěžní ročník 2021/2022. Spadnout níže se tak může nejen ze sportovního hlediska.

Možné sparťanské ofenzivní cíle směrem k létu? Jeden operuje v Soluni, druhý v Uherském Hradišti

Zdroj: sport.aktuality.sk