eFotbal

V posledních měsících stagnující Özil vyznal sympatie tomuto exotickému klubu....

V posledních měsících stagnující Özil vyznal sympatie tomuto exotickému klubu....
V posledních měsících stagnující Özil vyznal sympatie tomuto exotickému klubu....Flashscore
Mesut Özil by se dle svých slov nebránil angažmá v Indonésii, kde by si dokázal představit své působení v kádru tamního šampióna Bali United.
Reklama
Reklama

V současnosti již třiatřicetiletý mistr světa z roku 2014 to vysvětlil jak krásou dotyčného ostrova, tak dobrým počasím. Značka Bali United existuje od roku 1989 a. zatím naposledy ovládla svou soutěž s náskokem šesti bodů před Persibem.

"Jestli bych měl možnost hrát v Indonésii, bylo by to za Bali United. Důvody jsou jasné - je tam dobré počasí a ostrov je krásný," citoval web sport.sk slova záložníka, který tento týden v Jakartě propagoval jednu z oděvních značek.

Pravděpodobně jde jen o zadní vrátka, pokud by mu nevyšla nějaké sportovně smysluplnější cesta, ale znáte to, ve fotbale je možné všechno.

Rodák z Gelsenkirchenu má sice ve Fenerbahce Istanbul kontrakt až do 30. června 2024, ale bůhví, zda ho vůbec dodrží. Kvůli neshodám se sportovním vedením se ho od letošního března vůbec netýkaly zápasové nominace.

Dosavadní Özilova pouť profesionálním fotbalem zahrnuje zastávky v Schalke 04, Werderu Brémy, Realu Madrid, Arsenalu a právě Istanbulu, kam dorazil v úvodu loňského roku.

Leverkusen si pospíšil a dal Schickovi záruku, že může táhnout Bayer minimálně do svých jednatřiceti let

Zdroj: sport.sk