eFotbal

V Turecku to pořádně vřelo! Fanoušek brutálně napadl brankáře hostů tyčí rohového praporku a zranil ho

V Turecku to pořádně vřelo! Fanoušek brutálně napadl brankáře hostů tyčí rohového praporku a zranil ho
V Turecku to pořádně vřelo! Fanoušek brutálně napadl brankáře hostů tyčí rohového praporku a zranil hoFlashscore
Druholigový zápas tureckých celků Gőztepe a Altay se kvůli diváckým nepokojům nedohrál. Rozhodčí Kargin ukončil zápas po necelé půlhodině hry poté, co po přerušení vběhl na hřiště jeden z diváků a napadl brankáře hostů Ozana Őzenca. Navíc se rozpoutaly doslova obrovské nepokoje doprovázené odpalováním pyrotechniky. Turecká fotbalová federace incident odsoudila.
Reklama
Reklama

Turecké fotbalové zápasy patří mezi rizikovější. A tento fakt se nyní do puntíku naplnil na stadionu Gűrsel Aksel v Gőztepe, kde domácí mužstvo vyzvalo v rámci druhé nejvyšší soutěže Altay.

Pozice v tabulce mají oba celky velmi podobné, Altay má na jedenácté příčce náskok pouhého bodu na právě třináctý Gőztepe. A podobně vyrovnaně vypadal i krátký průběh nedělního duelu.

Nestihlo se odehrát ani pětadvacet minut a bylo jasno, že je zápasu konec. Zatímco se zdravotníci věnovali zraněným po odpalování pyrotechniky, jeden z diváků přiběhl napříč hřištěm a vší silou zaútočil zezadu tyčí rohového praporku na brankáře Őzenca.

,,Odsuzujeme tyto incidenty a přímo podlý útok na Őzenca," stojí v prohlášení Turecké fotbalové federace.

Ta zároveň přeje brzké uzdravení zraněným fanouškům a také napadnutému tureckému gólmanovi, jak odkazuje BBC.com.

Zajímavostí je, že za poškozený Altay nastoupil v základní sestavě bývalý Sparťan Marco Paixao. Portugalský útočník se v české lize představil v sezoně 2015/2016.

Zdroj videa: youtube.com

Foto: llustrační