eFotbal

Vacek si hledá nový klub, z Ďolíčku zmizí i Ugwu či Osmančík. Klusáček si naopak proklepne exteplického Nazarova

Vacek si hledá nový klub, z Ďolíčku zmizí i Ugwu či Osmančík. Klusáček si naopak proklepne exteplického Nazarova
Vacek si hledá nový klub, z Ďolíčku zmizí i Ugwu či Osmančík. Klusáček si naopak proklepne exteplického NazarovaFlashscore
Vršovičtí Klokani přivítali na prvním srazu v novém roce 27 hráčů do pole a 4 brankáře. Tento stav se však může podle sportovního ředitele Miroslava Držmíška měnit každou hodinou...
Reklama
Reklama

"V přestupním období zítra nemusí platit to, co dnes. Očekávat se dají pohyby jak do Bohemky, tak i směrem ven. S některými hráči řešíme prodloužení smluv, jiným hledáme větší herní vytížení," ozřejmil na klubovém webu funkcionář z Ďolíčku.

Vladislav Levin i Jan Vodháněl už jsou pryč. Útočníky Pavla Osmančíka i Michaela Ugwua a Michala Vránu čeká hostování v jiném klubu a velezkušený středopolař Kamil Vacek přípravu ani neodstartoval a od zelenobílé značky dostal zelenou k hledání nového angažmá.

Co se týče příchodů, o Danielu Marečkovi píšeme na jiném místě. Z béčka se posouvá do Klusáčkova áčka záložník Vladimír Zeman a z hostování ve Slavoji Vyšehrad se vrací brankář Marek Kouba, jenž aktuálně doléčuje zranění nohy.

Celek posílil také zadák Dominik Hašek z Chrudimi. "Forma jeho působení v zelenobílém dresu bude předmětem dalších jednání. Bohemka má zájem na hostování v jarní části s následnou opcí na přestup," doplnil na bohemians.cz Držmíšek.

Ten očekává také příchod ruského stopera Evgenie Nazarova, jenž v minulosti prošel Teplicemi a jehož čeká v Praze čtrnáctidenní zkouška.

Soupiska Klokanů v zimě 2022:

Brankáři: Hugo Jan Bačkovský, Marek Kouba, Patrik Le Giang, Roman Valeš.

Obránci: David Bartek, Jiří Bederka, Martin Dostál, Dominik Hašek, Lukáš Hůlka, Adam Kadlec, Daniel Köstl, Daniel Krch, Radek Lehovec, Evgeni Nazarov, Martin Nový, Denis Vala, Jan Vondra.

Záložníci: Jakub Fulnek, Petr Hronek, Josef Jindřišek, Jan Kovařík, Roman Květ, Daniel Mareček, Vojtěch Novák, Vladimír Zeman.

Útočníci: Jan Chramosta, Ibrahim Keita, Matěj Koubek, Tomáš Necid, David Puškáč, Michael Ugwu.

Zdroj: bohemians.cz