eFotbal

VAR úřadoval v Teplicích. Domácím pomohl, to s týmem vždycky zamává, přiznal trenér Karviné. Za bod byl vděčný

VAR úřadoval v Teplicích. Domácím pomohl, to s týmem vždycky zamává, přiznal trenér Karviné. Za bod byl vděčný
VAR úřadoval v Teplicích. Domácím pomohl, to s týmem vždycky zamává, přiznal trenér Karviné. Za bod byl vděčnýFlashscore
Napínavá bitva, kdy se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, byl k vidění v Teplicích, kam ve 22. kole FORTUNA:LIGY zavítala Karviná. Duel skončil nerozhodně 2:2 a spokojenější jeli domů hosté, kteří do jara vstoupili třemi domácími debakly 0:3. Domácí kouč Zdenko Frťala přiznal, že na konci už slavil vítězný gól. Radost mu ale vzal VAR.
Reklama
Reklama

Kouč Karviné Jarábek po zisku prvního bodu na jaře po třech domácích porážkách 0:3. "Uhráli jsme to, ukopali jsme to. Klukům nemám co vytknout, pokud jde o bojovnost a nasazení. Hráli jsme s fyzicky velmi dobrým soupeřem," konstatoval v rozhovoru pro O2 TV Sport trenér hostujícího MFK.

Naopak ho mrzelo, že jeho tým přišel o náskok. "Dali jsme krásný gól, o půli jsme si říkali, že se nesmíme nechat zatlačit, ale opak byl pravdou. Domácím pomohl i VAR, to s týmem vždycky zamává," hodnotil vývoj střetnutí Jarábek. "Po velké chybě Traorého se domácí dostali na koně, ale my jsme změnili trochu rozestavení a dokázali jsme odpovědět. Jsme vděční za bod," dodal.

Trenér Teplic Zdenko Frťala odmítl, že by jeho tým nesplnil doma úlohu jednoznačného favorita, když měl brát tři body. "To si nemyslím. Jestli se někdo domnívá, že je Karviná lehký soupeř, tak se šeredně plete," míníl kouč domácích.

Výhře byl jeho tým nakonec hodně blízko. V úplném závěru vzal ale domácím radost VAR. "Dali jsme gól, radovali jsme se, ale pak nebyl uznaný. Hráči ale pro vítězství udělali maximum," doplnil.