eFotbal

Ve Feyenoordu vládnoucí Slot: Ze Slavie bychom neměli dělat větší tým, než je

Ve Feyenoordu vládnoucí Slot: Ze Slavie bychom neměli dělat větší tým, než je
Ve Feyenoordu vládnoucí Slot: Ze Slavie bychom neměli dělat větší tým, než jeFlashscore
Když ještě seděl současný šéf Feyenoordu Rotterdam Arne Slot na lavičce AZ Alkmaar, z předkola Ligy mistrů se mu podařilo po výsledku 3:1 po prodloužení vyšoupnout Viktorii Plzeň.
Reklama
Reklama

Sešívané však považuje za o něco těžšího soka. "S Plzní to bylo pro nás hodně těžké, měli jsme hodně zraněných hráčů z přípravy před sezonou. Hodně nám to ztížila. Teď budeme hrát s ještě lepším týmem. Je to tým, který byl v minulé sezoně v české lize neporažen. Myslím, že v Nizozemsku všichni víme, co čekat od českých soupeřů, protože si pamatujeme Euro," připomněl vyřazení Oranjes třiačtyřicetiletý odborník, jehož slova nabídl web ČT Sport.

Podle statistik z posledních zápasů obou klubů je reálné, že rotterdamský střet na slavném De Kuip neskončí bezgólovou remízou. "Víme, že Slavia je silná ve střílení gólů. Když jste celou sezonu ve své lize neporažení, ukazuje to vaši sílu. Navíc vyhrála i domácí pohár a začali dobře tuhle sezonu. Na úvod Evropské konferenční ligy porazili tým z Bundesligy. Ale i my jsme začali sezonu dobře, i my dáváme hodně gólů. Bude zajímavé sledovat, kdo bude ve vzájemném utkání ten dominantní. Potkají se dva podobné styly, obě mužstva chtějí dominovat. Uvidíme, kdo bude silnější," pokračoval na předzápasové tiskové konferenci někdejší šéf Cambuuru, jenž převzal Feyenoord letos v létě a momentálně s ním táhne šňůru tří výher.

Patnáctinásobný šampion Eredivisie, který dal v oněch posledních třech soubojích 12 gólů, má z pražského protivníka respekt, ale nebojí se ho. "Slavia je silná, ale neměli bychom z ní dělat větší tým, než je. Union Berlín proti ní dostal červenou kartu. Na druhou stranu v kvalifikaci měla trochu smůlu," zakončil na serveru ceskatelevize.cz trenér, jemuž v této sezoně dělají gólovou radost zejména Til s Linssenem.

Začíná pomalu pro Karvinou válka? Představenstvo MFK rozdalo pokuty jak hráčům, tak trenérům

Zdroj: ceskatelevize.cz