eFotbal

Ve slovenském pralese se báli vyloučit rozzlobeného Škrtela

Ve slovenském pralese se báli vyloučit rozzlobeného Škrtela
Ve slovenském pralese se báli vyloučit rozzlobeného ŠkrtelaFlashscore
Když Martin Šrtel oblékal dresy Zenitu Petrohrad, Liverpoolu či Fenerbahce Istanbul, měl pověst nekompromisního a tvrdého obránce, se kterým si není radno zahrávat.
Reklama
Reklama

Sedmatřicetiletý střední obránce, jenž ukončil profesionální kariéru před několika měsíci v barvách Spartaku Trnava, na svém rázném stylu hry nic nezměnil ani v amatérské soutěži.

O víkendu na sebe slovenský exreprezentant neblaze upozornil v osmé nejvyšší slovenské soutěži. Stalo se tak v rámci utkání FK Hajskala Ráztočno - FK Kľak Kľačno a to i přesto, že jeho tým jednoznačně zvítězil 5:0.

V průběhu vesnického utkání, kdy ještě skóre nebylo tak vysoké, vyjádřil Škrtel nespokojenost s rozhodováním hlavního sudího Michala Híreše.

Jak vyplývá ze záběrů zveřejných na sport.aktuality.sk, po slovní výměně názorů ještě známý stoper odešel a zdálo se, že své emoce udrží na uzdě, nicméně o pár chvil později se vrátil a do rozhodčího dokonce zezadu vrazil a odstrčil ho.

To, že ho následně sudí odměnil jen žlutou kartou, překvapilo leckoho a nad oním verdiktem nechápavě kroutila hlavou celá řada přítomných diváků. Z tribuny se ozývaly hlasy a la "Bojíš sa Škrtela?", "Nemáš úctu" či "Čo si dosr*tý?"

Inzultace rozhodčího se obvykle trestá jako hrubé nesportovní chování červenou kartou, čili předčasnou cestou do sprch. Veterán toho však byl ušetřen a pralesní střet dostal příležitost dohrát.

Trpišovský toho Slavii už moc nedá. Potřebuje se okysličit, říká Milan Luhový. Proč by zavrhl návrat Stancia?