eFotbal

Ve Vršovicích probíhá přestavba! Bohemians staví tribunu, vyměnili asistenta kouče i provětrali kádr

Ve Vršovicích probíhá přestavba! Bohemians staví tribunu, vyměnili asistenta kouče i provětrali kádr
Ve Vršovicích probíhá přestavba! Bohemians staví tribunu, vyměnili asistenta kouče i provětrali kádrFlashscore
Nejhorší ligová obrana a dvanácté místo po podzimu s náskokem dvou bodů na barážovou příčku a ztrátu bodů čtyř na pozice znamenající klid “skupiny střed.” To je situace ve které se po podzimu nachází pražští Bohemians.
Reklama
Reklama

Bourají Ďolíček! Takový pocit může mít kolemjdoucí ve Vršovicích sledující stavební práce na stadionu Bohemians. Tam totiž šla k zemi budova herny a zastavárny, na jejichž pomyslných troskách by měly vyrůst základy nové montované tribuny vršovického stadionu. Klokani tak po dlouhém čekání spouštějí první fázi  (nebo spíše předehru) rekonstrukce kultovního stadionu, jenž kvalitou pravda poněkud za aktuálním ligovým standardem poněkud zaostává. 

A ani na sportovním úseku není u zelenobílých klid. Po neúspěšném podzimu se s barvami rozloučil asistent trenéra Erich Brabec a na jeho místo nastoupil exchrudimský Jaroslav Veselý. Podle šéfa klubu Darka Jakubowicze ale nejde o vyjádření nedůvěry k práci podzimního trenérského dua. Naopak, Klusáčkova pozice by měla být v očích vedení pevná. “Určitě nesouvisí s našimi podzimními výsledky. Erich za námi přišel již na začátku sezony, zda bychom ho uvolnili. Má ambice stát se v kariéře hlavním trenérem a já vím, že na to má. Podle mého si uvolnil ruce, aby třeba už od léta mohl nějaké mužstvo převzít,” okomentoval pohyb ve trenérském štábu Jakubowicz.

Podobné posuny, především v záložních řadě, zaznamenal i kádr Klokanů. Ty opustili Rus Vladislav Ljovin a - po dlouhých rozepřích s klubem - i Jan Vodháněl, další působiště si hledá zkušený Kamil Vacek. Jejich místa v kabině naopak obsadili Daniel Mareček ze Slovácka, Jevgenij Nazarov z Krasnodaru a  Dominik Hašek z Chrudim. Přijít z Edenu by měl ja hostování ještě Michal Beran, který podzim strávil v Pardubicích.

zdroj: Sport.cz