eFotbal

Velká čistka v Trenčíně! AS už nechce 8 hráčů včetně nejlepšího střelce a nejvytíženějšího borce

Velká čistka v Trenčíně! AS už nechce 8 hráčů včetně nejlepšího střelce a nejvytíženějšího borce
Velká čistka v Trenčíně! AS už nechce 8 hráčů včetně nejlepšího střelce a nejvytíženějšího borceFlashscore
Dvojnásobný slovenský šampion AS Trenčín se ani v příštím soutěžním ročníku 2021/2022 nepředstaví v pohárové Evropě, za což může barážová prohra se Zlatými Moravcemi.
Reklama
Reklama

V příští sezoně, kterou už klub stráví na svém novém stadionu, by tedy měl vyrukovat s velkými personálními změnami a některé už vypukly.

Již tento týden bylo oznámeno, že se s trenčínským trikotem loučí hned 8 hráčů. Jde o fotbalisty, jimž končí smlouvy a vedení neuvažuje o dalším pokračování spolupráce.

Konkrétně jde o brankáře Menna Bergsena a Igora Šemrinece, obránce Rubena Ligeona a záložníky Ante Roguljiče, Tomislava Kneževiče, Achrafa El Mahdiouio, Milana Corryna a Hamzu Čatakoviče.

Velké překvapení je to zejména v případě pětadvacetiletého Nizozemce El Mahdiouiho, který byl s 2666 odehranýmki minutami jasně nejvytíženějším hráčem Trenčína.

Mnohé překvapí i konec čtyřiadvacetiletého bosenského forvarda Čatakoviče, jenž byl s dvanácti přesnými zásahy nejlepším střelcem mužstva.

"AS Trenčín děkuje všem za práci, kterou v našem klubu odvedli. Přejeme jim zejména pevné zdraví a hodně úspěchů v další kariéře. Nevylučujeme, že s některými z nich se naše cesty ještě v budoucnu potkají, jak už se to několikrát stalo," pronesl tiskový mluvčí Martin Galajda, jehož slova nabídl web astrencin.sk.

Zůstanou Drchal, Zmrhal, Řezník, Malínský či Takács tam, kde jsou? Chceme je udržet, přiznal Jarolím

Zdroj: astrencin.sk