eFotbal

Velké hvězdy současnosti, které stále věří v pohádkový zlom v jejich kariéře

Velké hvězdy současnosti, které stále věří v pohádkový zlom v jejich kariéře
Velké hvězdy současnosti, které stále věří v pohádkový zlom v jejich kariéřeFlashscore
Některá jména se dočkají velkých nabídek již v počátcích svých profesionálních kariér, jiná si musí na svou šanci pár let počkat. Najdou se ale i tací, kteří musí i nadále doufat v pohádkový zlom, jednoduše řečeno, že jejich chvíle teprve přijde. Podívali jsme se na zoubek pěti zajímavým tvářím, které již dávno měli hrát ve vyhlášených klubech klíčové role, přesto se tak zatím nestalo. O která jména jde?
Reklama
Reklama
5) Nabil Fekir (Real Betis)

Během svého posledního působení v Lyonu byl vysoce hodnoceným tvůrcem hry a v barvách tohoto francouzského klubu pomohl v 89 zápasech ke vstřelení 57 gólů. Ofenzivní záložník byl dlouho obletován Liverpoolem, který hledal náhradu za Coutinha. Přestože byla dohoda na spadnutí, nakonec k ní nedošlo a Fekir putoval do Realu Betis. Přestože se nejedná o nikterak zvučnou adresu, může zde své schopnosti zúročit a opět se přihlásit o změnu klubových barev.

4) Iňaki Williams (Bilbao)

Ve svých čtyřiadvaceti letech se rozhodl podepsat devítiletou smlouvu s Bilbaem s výstupní klauzulí ve výši 135 milionů eur. Zatímco baskický klub může být spokojen, že si svou hvězdu přikoval k sobě, Williams mohl být již dávno v Premier League, kde o něj měli velký zájem. Problém je ale v jeho cenovce, kterou nebyl zatím nikdo ochotný uhradit. Všestranný ofenzivní talent dokáže hrát nejen v útoku, ale operovat může také na křídlech.

3) Julian Draxler (PSG)

Již v barvách Schalke byl obdivován jeho talent, do Wolfsburgu byl pak povolán jako náhrada za Kevina de Bruyneho. Z Volkswagen Arény putoval za 42 milionů eur do PSG, kde si od něj mnohé slibovali, ale jak hráč, tak ani jeho chlebodárce nedokázali své role naplnit. Zázračný německý talent se v hierarchii nachází až za Di Maríou a Sarabiou, což vyvolává spekulace, že by mohl zkusit štěstí jinde. PSG však o jeho prodeji nechce slyšet a kuloáry se nesou požadavky, které není možné splnit.

2) Andrea Belotti (FC Turín)

Svého času byl spojován s přestupní částkou přesahující 100 milionů eur. Andrea Belotti je stabilním členem kádru FC Turín a svou roli plní bravurně také v italských národních barvách. Čerstvý evropský šampion by se neztratil v klubové sféře ani na mnohem zvučnější adrese, ale právě jeho cenovka je prokletí, které se nedaří prolomit. Jeho zaměstnavatel se jej nechce vzdávat lacino, ale někdy není na škodu udělat ústupek za tolik let věrné a kvalitní služby.

1) Wilfried Zaha (Crystal Palace)

Nenalézt v seznamu toto jméno by značilo, že je něco špatně. Od chvíle, kdy v roce 2017 podepsal Zaha trvalé prodloužení smlouvy s Crystal Palace o dalších pět let se každé přestupové okno spekuluje o jeho odchodu. Někdejší akvizice Manchesteru United odehrála v barvách Rudých ďáblů jen dva zápasy. Crystal Palace není špatnou adresou, ale určitě se naleznou i lepší, na kterých by se mu dočkalo mnohem většího věhlasu.

Zdroj: sportskeeda.com