eFotbal

Velký návrat Abramoviče? Exmajitel Chelsea údajně zvažuje o koupi "tureckého Bíleho baletu"...

Velký návrat Abramoviče? Exmajitel Chelsea údajně zvažuje o koupi "tureckého Bíleho baletu"...
Velký návrat Abramoviče? Exmajitel Chelsea údajně zvažuje o koupi "tureckého Bíleho baletu"...Flashscore
Britský deník Daily Mirror přinesl informaci, že by se mohl chtít bývalý vlastník lnndýnských Blues ze Stamford Bridge Roman Abramovič vrátit na fotbalovou mapu.
Reklama
Reklama

Šestapadesátiletý ruský oligarcha, který finančně vyrostl díky obchodech s ocelí a ropou, byl nucen prodat Chelsea kvůli známým okolnostem letos na jaře a se svou srdeční značkou se loučil po dlouhých devatenácti letech.

Stalo se tak po pěti triumfech v Premier League, stejném počtu vítězství v Anglickém poháru i ovládnutích Ligy mistrů, Evropské ligy a mistrovství světa klubů.

Aktuálně má zvažovat koupi "tureckého Bíleho baletu" Besiktase Istanbul, jehož součástí byli před pár lety také současní experti Sparty a Dynama České Budějovice Tomášové Sivok se Zápotočným.

Klub je šestnáctinásobným vítězem Süper Lig, na jehož nynější soupisce lze nalézt kupříkladu Angličana Dele Alliho či Nizozemce Wouta Weghorsta.

A jaké jsou pro to indicie? Majitel portugalského i izraelského občanství by se prý rád usadil v istanbulské čtvrti Bebek, odkud to není daleko do Vodafone Parku pro více než 43 tisíc diváků. A od začátku války již kotví v Bosporu také jeho honosné jachty, za což může to, že Turecko žádné sankce na "Putinovce" neuvaluje.

Teď to sice nevyšlo, ale zkusím to znovu na dalším MS, oznámil Ronaldo