eFotbal

Velký transfer pro Plzeň. Hoffenheim kupuje Hranáče, zaplatí za něj skoro 300 milionů

Velký transfer pro Plzeň. Hoffenheim kupuje Hranáče, zaplatí za něj skoro 300 milionů
Velký transfer pro Plzeň. Hoffenheim kupuje Hranáče, zaplatí za něj skoro 300 milionůFlashscore
Zájem německého Hoffenheimu o plzeňského stopera Robina Hranáče (24) přerostl v nabídku, která měla být podle informací Livesport Zpráv a eFotbalu přijata. Český reprezentant se chystá do Německa na zdravotní prohlídku.
Reklama
Reklama

Hoffenheim, který těsně před startem Bundesligy masivně posiluje, se v minulých dnech zaměřil na dva české nadějné stopery. Kromě Robina Hranáčebyl ve hře příchod i Martina Vitíka ze Sparty.

Plzeň první nabídku odmítla, jelikož se pohybovala pod 10 miliony eur. Ze stejného důvodu slyšely ne i kluby z Itálie. Hoffenheim tak vstoupil do jednání se Spartou a na řadu přišel Martin Vitík.

Jenže varianta s o tři roky mladším sparťanem byla ještě dražší. Pražané si reprezentačního stopera podle informací Livesport Zpráv a eFotbalu cení na minimálně 15 milionů eur, což bylo pro Hoffenheim hodně. Jeho strop je o několik milionů níž.

Pro Plzeň je naopak částka kolem 10 až 11 milionů eur přijatelná. "Je to suma, která vedení Viktorie uspokojí a pravděpodobně ji neodmítne, takže by nemělo nic bránit, aby se přestup zrealizoval," říká zdroj blízký klubu.

Hranáč by měl v nejbližších dnech vyrazit do Německa na zdravotní prohlídku a stále zbývá doladit různé náležitosti transferu, aby byla celá záležitost dotažena do úspěšného konce.

V bundesligovém celku by se potkal s Pavlem Kadeřábkem, Davidem Juráskem a čerstvou posilou Adamem Hložkem.

JESTLI KLUBY CHTĚJÍ PRODÁVAT HRÁČE ZA MILIONY EUR, MUSÍ JE ZA MILIONY EUR I KUPOVAT. KŘETÍNSKÉMU TO RADIL I RAIOLA, PROZRADIL AGENT