eFotbal

Velký třesk v druholigové Chrudimi! Z týmu odešla celá jedenáctka, našli ve východních Čechách už potřebnou náhradu?

Velký třesk v druholigové Chrudimi! Z týmu odešla celá jedenáctka, našli ve východních Čechách už potřebnou náhradu?
Velký třesk v druholigové Chrudimi! Z týmu odešla celá jedenáctka, našli ve východních Čechách už potřebnou náhradu?Flashscore
Chrudim v minulé sezoně ve druhé nejvyšší české soutěži skončila na desátém místě a i letos, by se ráda vyhnula problémům se záchranou. Ovšem kabina se z týmu ve východních Čechách poměrně proměnila.
Reklama
Reklama

Chrudim doposud čítá jedenáct odchodů z A-týmů a stejný počet je i příchozích hráčů. Již dříve se Chrudimi upsal brankář Jiří Floder z Brna, na hostování z Plzně přišel Matyáš Kodýlka a Dominik Hašek se vrátil z hostování v Bohemians 1905.

Tradiční druholigový klub rovněž do A-týmu podepsal tři dorostence. Davida Bauera, Šimona Sedláka a Vojtěcha Gregovského.

Zajímavou posilou pro chrudimský fotbal by mohl být záložník Jaroslav Harušťák z Baníku Ostrava, který se v přípravě stal členem základní jedenáctky.

Příchody: Matyáš Kodýdek (hostování, FC Viktoria Plzeň) David Bauer (přeřazen z U19) Lukáš Jančura (konec smlouvy, Hlinsko) Dominik Hašek (konec hostování, Bohemians Praha 1905) Michal Skwarczek (konec smlouvy, Vratimov) Jaroslav Harušťák (přestup, FC Baník Ostrava) Tomáš Jedlička (hostování, FC Viktoria Plzeň) Ondřej Mach (hostování, FC Hradec Králové) Jiří Floder (přestup, FC Zbrojovka Brno) Šimon Sedlák (přeřazen z U19) Vojtěch Gregovský (přeřazen z U19)

Odchody: Lukáš Mrázek (konec smlouvy, po dohodě bude působit v B-týmu) Martin Šejvl (konec smlouvy) Adam Ordelt (konec smlouvy) Denis Donát (konec hostování, FC Hradec Králové) Petr Drahoš (konec smlouvy, po dohodě bude působit v B-týmu) Václav Míka (konec hostování, FC Viktoria Plzeň) Vojtěch Řezníček (hostování, Chlumec nad Cidlinou) Pavel Sokol (konec hostování, FK Pardubice) David Surmaj (konec smlouvy) Daniel Fišl (přestup, FK Viagem Příbram) Martin Šplíchal (konec hostování, SK Dynamo České Budějovice)

Zdroj: mfkchrudim.cz