eFotbal

Vepřek už to asi na Andrově stadionu dokope. Mně už by se stejně nikam nechtělo, přiznává hanácká legenda

Vepřek už to asi na Andrově stadionu dokope. Mně už by se stejně nikam nechtělo, přiznává hanácká legenda
Vepřek už to asi na Andrově stadionu dokope. Mně už by se stejně nikam nechtělo, přiznává hanácká legendaFlashscore
Velezkušený zadák Michal Vepřek (35) bude pokračovat na hanáckém Andrově stadionu také v příštích měsících.
Reklama
Reklama

Defenzivně laděný veterán, jenž působí v kádru áčka s výjimkou anabáze ve Viktorii Žižkov od ročníku 2005/2006, totiž prodloužil smlouvu se Sigmou o jeden rok až do 30. června 2022.

To vše i přesto, že o něj před pár měsíci ulovila Zbrojovka Brno. "Víte co, mně už by se stejně nikam nechtělo. Nějaké nabídky byly, ale s panem Minářem jsme byli domluvení rychle. Řekl, že mi smlouvu prodlouží o rok, a já jsem rád, že můžu v Olomouci pokračovat. Domluvili jsme se na rok, přece jen už nejsem nejmladší. Pak si řekneme, co a jak. Příští rok v únoru se můžeme bavit. Samozřejmě bude záležet na tom, jestli budu hrát," ozřejmil na serveru idnes.cz fotbalista.

Vepřek odehrál v olomouckém trikotu celkem 226 utkání, čímž se dostal na páté místo v historické tabulce. Více duelů odehráli už jen Radim Kučera, Martin Kotůlek, Michal Kovář a Oldřich Machala.

V nejbližší době však žádné další vystoupení nepřidá. Kvůli zranění achillovy šlachy totiž bude chybět Radoslavu Látalovi několik týdnů. Lékař Sigmy Jiří Lošťák to odhadl na měsíc až měsíc a půl.

I když s ředitelem Ladislavem Minářem prodloužil pracovní dohodu, pomalu už přemýšlí, čemu se bude věnovat, až definitivně skončí. "Začínám nad tím přemýšlet víc a víc. Chci zůstat u fotbalu, když ho dělám celou dobu a dá se říct, že nějaké úspěchy se povedly. Momentálně se chci ale zase porvat o místo, hrávat. A když to pak nepůjde, ukončit to a věnovat se něčemu jinému. Trénování prcků ale asi ne, to bych nedával. Stačí mi ti moji prcci. Mít tam takových dvacet, to bych nezvládl. U mládeže by se mi to ale líbilo," přiznala na idnes.cz hanácká osobnost.

Kam s ním? Těchto pět klubů by mohlo mít zájem o srdcaře Jiráčka!

Zdroj: sigmafotbal.cz, idnes.cz