eFotbal

Veselý: Moc bodů zatím nemáme, což mě mrzí. V Karviné to snadné nebude, ale potřebujeme tam vyhrát

Veselý: Moc bodů zatím nemáme, což mě mrzí. V Karviné to snadné nebude, ale potřebujeme tam vyhrát
Veselý: Moc bodů zatím nemáme, což mě mrzí. V Karviné to snadné nebude, ale potřebujeme tam vyhrátFlashscore
Klokani za sebou mají první čtyři kola nového ročníku české nejvyšší soutěže a pochlubit se mohou zatím jen čtyřmi získanými body. V Ďolíčku si uvědomují, že proti Karviné, která je jedním z aspirantů na sestup, potřebují bodovat naplno. Sobotní utkání na půdě soupeře může ukázat, zda pražský klub může pomýšlet na klidné příčky v tabulce.
Reklama
Reklama

Sobotní utkání s výkopem v 17:00 povede sudí Orel za asistence Machače, Pospíšila a Berky u videa. Aktuálně jedenáctý celek tabulky zamíří na půdu patnáctého. Karviná by se ráda zbavila nálepky favorita na sestup, ale výsledkově se jí zatím příliš nedaří.

„Věřím, že poslední porážka 0:5 na nás nezanechá žádné stopy. Plzeň nám ukázala moderní pojetí fotbalu a já pevně věřím, že se z toho všichni poučíme. Bohemians jsou dopředu hodně silní, mají rychlé hráče jako Drchala nebo Matouška. Vzadu pak mají zkušenost. Je to trochu jiná Bohemka než v minulé sezoně. Troufnu si říct, že je silnější, hlavně směrem dopředu,“ zaznělo z úst asistenta kouče Karviné Marka Bielana.

PLZEŇ SI V PŘÍŠTÍM TÝDNU NECHALA ODLOŽIT ZÁPAS S OLOMOUCÍ, BANÍK UŽ VÍ, KDY BUDE DOHRÁVAT S KARVINOU

Karviná bude chtít doma odčinit nelichotivá čísla. Proti Bohemians v posledních sedmi ligových zápasech vyhrála jen ten poslední. Případná výhra by ji mohla vnést vítr do plachet, neboť má navíc ještě k dobru odložené utkání s Ostravou.

„Z prvních čtyř kol máme čtyři body, není to moc. Mrzí mě, že jsme minule nebodovali se Spartou, i když jsme nad ní opět vedli. V Karviné to nebude snadné, ale potřebovali bychom naplno bodovat,“ nechal se před sobotním utkání slyšet kouč Klokanů Jaroslav Veselý.

Předpokládané sestavy:

Karviná: Knobloch - Mikuš, Svozil, Krčík, Fleišman - Moses, Planka - Regáli, Botos, Memič - Ezeh.

Bohemians: Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - A. Kadlec, Jánoš, Čermák, Dostál - Drchal, Matoušek - Hilál.

Foto: Profimedia