eFotbal

Vlahovič jako štika, ale poměrně drahá. Bílý balet větří možnou alternativu v Jižní Americe

Vlahovič jako štika, ale poměrně drahá. Bílý balet větří možnou alternativu v Jižní Americe
Vlahovič jako štika, ale poměrně drahá. Bílý balet větří možnou alternativu v Jižní AmericeFlashscore
Aktuální mistr LaLigy údajně zvažuje podepsání dvaadvacetiletého srbského útočníka Dušana Vlahoviče. Podle italského listu Calciomercato má být hlavní palebná síla Juventusu vábena na Pyrenejský poloostrov, ale problémem v přesunu by mohla být jeho cenovka. Real Madrid se nesnaží upínat pouze na jednou variantu a taktéž prověřuje alternativu operující v Jižní Americe.
Reklama
Reklama

Hvězda srbské reprezentace se aktuálně nachází v Kataru a doufá, že pomůže svým krajanům v nezapomenutelném tažení na mistrovství světa.

Pokud by se mu skutečně na tomto turnaji herně zadařilo, mohla by stoupnout i jeho cenovka, což by nepochybně potěšilo Starou dámu.

Turínský obr nemá v plánu se svého útočníka vzdávat, pokud by nepřišla opravdu lukrativní nabídka. Ve Španělsku se proslýchá skrze list Marca, že Real Madrid je ochoten za hráče vyslat opačným směrem hned čtyři své ovečky.

Bianconeri by však raději peněžní obnos, ze kterého by mohli v případě nalezení shody realizovat své vytoužené podpisy.

Někdejší tvář Fiorentiny však není jediným předmětem zájmu. Real je již poučen z minulosti, kdy se mu nepodařilo zlákat do svých řad Kyliana Mbappého a Erling Haaland dal přednost Manchesteru City.

V tomto případě má být záložním plánem osmnáctiletý brazilský mladík Matheus Nascimento aktuálně působící v klubu Botafogo.

Už vám neprodáme ani kopačku, vzkazují z Etihadu na Emirates a Zinčenko s Jesusem už následovníky mít nebudou