eFotbal

Vodháněl vydržel v Admiře Wacker jen půl roku a po rychlé akci a dialogu se Saňákem bude nově zařezávat na Hané

Vodháněl vydržel v Admiře Wacker jen půl roku a po rychlé akci a dialogu se Saňákem bude nově zařezávat na Hané
Vodháněl vydržel v Admiře Wacker jen půl roku a po rychlé akci a dialogu se Saňákem bude nově zařezávat na HanéFlashscore
Sigma Olomouc ulovila pár dní před rozjezdem nové ligové sezony největší posilu léta, jíž se stal pětadvacetiletý středopolař Jan Vodháněl.
Reklama
Reklama

Bývalý hráč Bohemians Praha 1905 dorazil na Andrův stadion po ukončení kontraktu s rakouskou Admirou Wacker, v níž tak vydržel jen půl roku a jako volný hráč se na Hané dohodl na dvouleté smlouvě do 30. června 2024.

Podle sportovního ředitele Ladislava Mináře nyní řeší Olomouc administrativní věci aa uvidí se, jak rychle bude moci nová akvizice naskočit do zápasů...

"Chtěli jsme ještě zvýšit konkurenci mezi krajními hráči, proto jsme prověřovali některé možnosti. Pak se naskytla příležitost angažovat Honzu. Českou ligou je z minulosti prověřený v Bohemce a naposledy hrával v Rakousku. Jsme rádi, že jsme se domluvili," okomentoval čerstvý příchod zmíněný funkcionář.

Vodháněl si v českém prostředí zahrál i za Mladou Boleslav či Vlašim a ve zdejší první lize je k tomuto datu na 56 startech a pěti brankách. Hrát druhou rakouskou ligu se mu už po sestupu nechtělo.

"Byla to rychlá akce. Bavil jsem se s asistentem trenéra Saňákem, kterého znám z Mladé Boleslavi. Byl tam oboustranný zájem. Domluvili jsme podmínky a podepsali smlouvu. Chtěl bych hlavně pomoct týmu. Ať už góly, asistencemi nebo dobrými výkony. Osobní cíl mám hlavně zůstat zdravý, protože to je nejdůležitější, a pravidelně hrát," zakončil na stránkách sigmafotbal.cz nový kolega Poulola, Beneše, Růska a spol.

Podle Hubníkova nástupce Breiteho není podstatné, kdo je kapitán: Je jedno, kdo to má, nijak se k tomu neupínám

Zdroj: sigmafotbal.cz