eFotbal

Volání z Julisky? Horňák se příliš dlouho nerozhodoval: Rada a Jinoch o mě stáli, což je obrovská čest

Volání z Julisky? Horňák se příliš dlouho nerozhodoval: Rada a Jinoch o mě stáli, což je obrovská čest
Volání z Julisky? Horňák se příliš dlouho nerozhodoval: Rada a Jinoch o mě stáli, což je obrovská čestFlashscore
Protože po postupu mezi elitu opustil realizační tým Dukly kvůli nové slávistické výzvě Jiří Vágner, v Dejvicích se poohlíželi po náhradě. A nakonec nepřišla jedna, ale rovnou dvě a hlavní trenér Petr Rada bude na Julisce pracovat s dvojicí nových asistentů Pavlem Medynským a Michalem Horňákem.
Reklama
Reklama

Medynský byl zatím naposledy součástí trenérského štábu ve druholigové Viktorii Žižkov. Předtím však sbíral zkušenosti např. v Mladé Boleslavi, Bohemians 1905, Slovanu Liberec či Čáslavi, kam se přesunul po pěti letech u sparťanské rezervy.

"Domluvili jsme se se sportovním ředitelem Josefem Jinochem a koučem Petrem Radou na schůzce. Nebylo to velké rozhodování, protože je Dukla v nejvyšší lize, má svoje jméno a věřím, že v lize budeme hrát důstojnou roli," sdělil devětapadesátiletý odborník na webu fkdukla.cz.

PANOŠ JE OBROVSKÝ TALENT, ALE JEŠTĚ NENÍ DODĚLANÝ, UPOZORŇUJE TROUSIL OHLEDNĚ ŠESTNÁCTILETÉHO POKLADU VIKTORIE

Asistent Jana Suchopárka u české jednadvacítky byl posledního půl roku bez angažmá, s tím, že předtím vedl půl roku Viktorii Žižkov. Za sebou má i řadu let ve strukturách Sparty.

"Petr Rada a Josef Jinoch projevili zájem o moje působení, což je obrovská čest. Dukla má svoji tradici a jméno a hrát ligu bude velká motivace a závazek. Věřím, že se nám to podaří co nejlépe," dodal vicemistr Evropy z roku 1996.

Oba už byli u přípravné výhry nad Táborskem (3:1) a nyní pomáhají nováčka připravit na nadcházející sobotní souboj se svou jmenovkyní z Banské Bystrice.