eFotbal

Vrátí se Mourinho do Premier League? Římané jej chtějí udržet, nabízí se ale nečekaná možnost

Vrátí se Mourinho do Premier League? Římané jej chtějí udržet, nabízí se ale nečekaná možnost
Vrátí se Mourinho do Premier League? Římané jej chtějí udržet, nabízí se ale nečekaná možnostFlashscore
Fanoušci Giallorossi Josého Mourinha milují a na lavičce svého oblíbeného klubu si jej dokáží představit ještě mnoho let. Portugalský manažer má ale smlouvu už jen do konce sezony a variant je aktuálně několik.
Reklama
Reklama

La Gazzetta dello Sport hlásí, že mezi vedením klubu a José Mourinhem začaly první námluvy ohledně nové smlouvy. Jeden evidentní rozpor tu ovšem je - zatímco Portugalec chce kontrakt alespoň na dva roky, AS nabízí jen jednoleté prodloužení. Samozřejmě s původním platem, který činí 7,5 milionu eur.

Tlak fanoušků by nicméně na Stadio Olimpico mohl způsobit, že Mourinho přeci jen dostane nabídku na dva roky. To už by ale mohlo být pozdě, neboť je José Mourinho opět spojován s anglickou Premier League.

Stejný italský deník přišel s informací, že o bývalého manažera Chelsea, Manchesteru United či Tottenhamu se intenzivně zajímají majitelé Newcastlu United. Eddie Howe je sice vynikajícím trenérem, brzy by jej ale mohla zlákat anglická reprezentace. Dále se také spekulovalo o zájmu obou manchesterských celků.

Gazzetta dello Sport dále dodává, že majitelé Strak jsou přímo fascinováni rodákem ze Setúbalu a pokud by se Howe skutečně přesunul dále, Mourinho by byl první volbou.

Spekuluje se také o návratu do Realu Madrid, jelikož Carlo Ancelotti po sezoně s největší pravděpodobností skončí. A v nedávné době se šířily fámy i o možném angažmá v Saudi Pro League.