eFotbal

Vrátí se po šesti letech na Letnou? Sparta má mít na seznamu i libereckého šikulu Peška

Vrátí se po šesti letech na Letnou? Sparta má mít na seznamu i libereckého šikulu Peška
Vrátí se po šesti letech na Letnou? Sparta má mít na seznamu i libereckého šikulu PeškaFlashscore
Stále teprve třiadvacetiletý ghanský forvard Benjamin Tetteh už se podle všeho na Letnou nevrátí, nicméně na turecké půdě by setrvat mohl.
Reklama
Reklama

A to nikoliv v Malatyasporu, v němž je zapůjčen od loňského léta, ale v devátém týmu tamní soutěže Gaziantepu, který o něj projevuje zájem a brzy by mohl s letenským majitelem zahájit jednání.

Druhý celek Fortuna:ligy naopak podle Deníku Sport zajímá sedmadvacetiletý rodák z Hlinska Jakub Pešek, jenž patří již necelé tři sezony Slovanu Liberec a předtím prošel Dynamem České Budějovice.

Pešek, u nějž uvádí transfermarkt.com tržní cenu 600 tisíc eur, už Spartou prošel na mládežnické úrovni, nicméně pokud jde o áčko, žádnou výraznou šanci v něm nedostal a v ročníku 2014/2015 dosáhl jen na tři soutěžní starty a pár desítek odehraných minut.

V nynější ligové sezoně se ale svěřenci kouče Pavla Hoftycha poměrně daří a k tomuto datu je na sedmi trefách a jedenácti gólových vybídnutích, což není špatná bilance.

Pavel Vrba by se Peškovi, jenž v loňském roce dosáhl i na svůj první reprezentační zápas, údajně nebránil. Nyní už vše bude na Tomáši Rosickém a jeho jednání s majitelem podještědské značky Ludvíkem Karlem.

Na Střelnici hledají i nové stopery. Jejich radar zahrnuje oporu Zlína i náhradníka Augsburgu

Zdroj: isport.blesk.cz