eFotbal

Vrba informoval, jestli by v pohárových bojích raději narazil na Rapid, Galatasaray, nebo Midtjylland...

Vrba informoval, jestli by v pohárových bojích raději narazil na Rapid, Galatasaray, nebo Midtjylland...
Vrba informoval, jestli by v pohárových bojích raději narazil na Rapid, Galatasaray, nebo Midtjylland...Flashscore
Druhý tým Fortuna:ligy z Letné už nějaký čas ví, že se v rámci druhého předkola Ligy mistrů představí buď proti dánskému, tureckému, nebo rakouskému soupeři.
Reklama
Reklama

Spartě totiž hrozí Midtjylland, Galatasaray Istanbul a Rapid Vídeň. Kdo by byl podle jejího hlavního trenéra Pavla Vrby nejhratelnější?

"Všechno to jsou hodně silní soupeři. Překvapilo mě, že Midtjylland nevyhrál dánskou ligu, že titul neobhájil. Pro naše fanoušky by byl nejlepší Rapid, měli by to blízko. Pokud to tedy bude pro diváky už otevřené. A Galatasaray? Hodně těžký. Ale když chceme uspět, musíme se vypořádat s kýmkoli. Naším cílem je postup do skupiny a rád bych, aby se nám to povedlo co nejdřív," přednesl idnes.cz citovaný bývalý kouč českého národního mužstva s minulostí v ruské i bulharské nejvyšší soutěži.

Vrba by chtěl, aby měl dvě až tři čerstvé posily již v polovině června na startu přípravy. Otázkou ovšem je jak setrvání důležitého stopera Dávida Hancka (23), jenž patří Fiorentině, tak klíčového útočníka Adama Hložka (18), kolem něhož krouží i přes prodloužení smlouvy movití zahraniční nápadníci. Druhého jmenovaného by rád měl k dispozici alespoň na zmíněnou kvalifikaci o LM...

"U Dávida musíme počítat jak s tím, že zůstane, tak s tím, že ho ztratíme. Jednání probíhají. U Adama je také všechno otevřené. Rád bych, aby zůstal aspoň na pohárovou kvalifikaci. Chci, abychom byli lepší než letos. Teď nedokážu říct, jak to s ním dopadne," přiznal sedmapadesátiletý odborník.

Po Kozákovi se z Letné musí pakovat i Zahustel. Vrátí se do Mladé Boleslavi?

Zdroj: sparta.cz, idnes.cz