eFotbal

Vrba o Dočkalovi: Je trochu vidět, že má roky. Představovali bychom si, aby byl v některých věcech běžecky rychlejší

Vrba o Dočkalovi: Je trochu vidět, že má roky. Představovali bychom si, aby byl v některých věcech běžecky rychlejší
Vrba o Dočkalovi: Je trochu vidět, že má roky. Představovali bychom si, aby byl v některých věcech běžecky rychlejšíFlashscore
Exreprezentant Bořek Dočkal (33) by pravděpodobně mohl pokračovat na Letné i po konci stávající smlouvy, která mu vyprší v červnu.
Reklama
Reklama

Pro Pavla Vrbu jde totiž stále o důležitý článek sestavy, který by se mohl dvanáctinásobnému českému šampionovi hodit i v ročníku 2022/2023.

Sportovní ředitel Tomáš Rosický s ním však bude muset v dalších dnech či týdnech prodloužit pracovní dokument.

Nejlepším hráčem posledního střetu se Slováckam byl ostatně vyhlášen právě kapitán, který byl u všech tří branek. Jednu vstřelil sám a u zbylých dvou si připsal první a druhou asistenci.

Jeho nadřízený Pavel Vrba tak mohl chválit. "Je trochu vidět, že Bořek má roky. Představovali bychom si, aby byl v některých věcech rychlejší, myslím běžecky, ne s přihrávkou a myšlením," všiml si osmapadesátiletý odborník z Letné.

"Ale ve finální fázi je pro nás strašně důležitý, statistiky jsou jasné, patří s Hložkem k nejlepším hráčům co se týká ofenzivy," ocenil velezkušeného borce bývalý stratég Anži Machačkala i Ludogorce Razgrad.

Jakmile se slavné "S" uprostřed tohoto týdne představí na Andrově stadionu, nejlepší asistent Fortuna:ligy ze všech současných hráčů, který v sezoně odehrál 1370 minut čistého času, by u toho neměl chybět.

Na Andrově stadionu se vydatně prodlužovaly smlouvy. O těchto pěti jménech zatím Sigma nepochybuje...

Zdroj: O2 TV Sport