eFotbal

Vrba: Víme, jaké je naše postavení a jaké je postavení Slavie. Jakákoliv ztráta by pro nás nebyla vůbec příjemná

Vrba: Víme, jaké je naše postavení a jaké je postavení Slavie. Jakákoliv ztráta by pro nás nebyla vůbec příjemná
Vrba: Víme, jaké je naše postavení a jaké je postavení Slavie. Jakákoliv ztráta by pro nás nebyla vůbec příjemnáFlashscore
Pavel Vrba považuje čtyři body po úvodních dvou zápasech Evropské ligy za úspěšný vstup a velmi dobrý krok do pohárových bojů. Byť ví, že to zatím na vysněný postup do jarní fáze soutěže nestačí.
Reklama
Reklama

Jeho tým v EL podruhé v řadě neinkasoval, což renomovaného stratéga těší. "Samozřejmě, že to bylo hodně náročné utkání, co se týká kondice. Jsem rád, že jsme to tak zvládli a že jsme po dvou kolech nedostali gól. Branek mohlo být víc ve čtvrtek nebo i v Kodani. To mě samozřejmě mrzí. V mužstvech, kde jsem byl, jsme začínali od defenzivy, která musela být stoprocentní v důležitých zápasech. Pak se můžete odrážet. Pokud s těmito mužstvy neuhrajete nulu, to je potom velký problém," pronesl na webu sparta.cz sedmapadesátiletý odborník, jehož kapku mrzela absence pojišťovací branky.

Jak mohou jeho mužstvu pomoci tři body před blížícím se 300. derby slavných "S"?  Sešívaní mají právě teď o dva body více a navíc zápas s Olomoucí k dobru. "My víme, jaké je naše postavení a jaké je postavení Slavie. Jakákoliv ztráta by pro nás nebyla vůbec příjemná. To je pravda," přidal na stránkách sparta.cz bývalý stratég Plzně, Anži Machačkala, Ludogorce Razgrad nebo české reprezentace.

Skalp Glasgow Rangers je však nesporným povzbuzením. "Takové vítězství vás podpoří. Doufám, že to ukážeme v derby, které je pro nás straně důležité. Doufám, že týden zakončíme příjemně. I když narazíme na soupeře, který v poslední době vládne fotbalu v Česku, má kvalitního trenéra i mančaft. My hrajeme doma a pro nás je to strašně důležité utkání, stejně důležité jako Evropská liga," zakončil na sparta.cz muž zodpovědný za výkony a výsledky úřadujícího vicemistra, který čeká na svůj třináctý ligový titul v pořadí od roku 2013.

Nedělní derby vypukne na Letné v 19:00.

Hancko měl z dětí na tribuně husí kůži: Moc dojemné, bylo mi až do pláče a pořád trochu je. V životě jsem to nezažil

Zdroj: sparta.cz