eFotbal

Vrba: Zažil jsem spoustu zápasů, kdy to favorité měli strašně těžké s outsidery. Snad to bude i náš případ

Vrba: Zažil jsem spoustu zápasů, kdy to favorité měli strašně těžké s outsidery. Snad to bude i náš případ
Vrba: Zažil jsem spoustu zápasů, kdy to favorité měli strašně těžké s outsidery. Snad to bude i náš případFlashscore
Pavel Vrba, kouč nynějšího lídra Fortuna:ligy, chválil po přesvědčivém vyloupení podještědské půdy jak Jakuba Peška s Filipem Panákem, tak letenské mladíky, kteří podle něj svými trefami přidali na dort šlehačku.
Reklama
Reklama

Poslední dvě soutěžní vystoupení dvanáctinásobný šampion Česka zvládl s celkovým skóre 7:0. Nejtěžší protivník dosavadní sezony však jeho svěřence teprve čeká. Již v úterý od 19:00 se v Generali Česká pojišťovna Areně představí AS Monaco.

Knížecí klub, jehož řídí od loňského roku bývalý stratég Bayernu Niko Kovač, jenž mimo jiné pracuje i s Vollandem, Ben Yedderem, Gelsonem Martinsem, Golovinem či Fábregasem, prohrál v rámci letních příprav pouze jednou a to před pár dny s Realem Sociedad San Sebastian.

Kromě remízového výsledku s Antverpami ovšem dokázal porazit Wolfsburg, Bruggy i Salzburg, z čehož jde respekt...

"Určitě je lepší, když do takového zápasu jdete po dobrém výsledku. Ale s Monakem to bude úplně jiný zápas než se Slovanem, kvalita Monaka je někde jinde. Bude to zkouška ohněm, tentokrát favoriti určitě nebudeme. Ale zažil jsem spoustu zápasů, kdy to pak favorité měli strašně těžké s outsidery. Doufejme, že to bude i náš případ," uvedl na webu sparta.cz sedmapadesátiletý kouč slavného "S", jehož soubor přivítá čtyři dny po návštěvě z Ligue 1 Weberovu Karvinou, jež vstoupila do nového ročníku dvěma remízami.

Sparta - Monako, Ferencváros - Slavia, Jablonec - Celtic. Bohemians - Sparta. Start PL. Superpohár i finále OH!

Zdroj: sparta.cz