eFotbal

Vydá se Čvančara za Arnautovičem a spol., čili na severoitalskou adresu, kterou dřív ochutnal i starší z Krejčích?

Vydá se Čvančara za Arnautovičem a spol., čili na severoitalskou adresu, kterou dřív ochutnal i starší z Krejčích?
Vydá se Čvančara za Arnautovičem a spol., čili na severoitalskou adresu, kterou dřív ochutnal i starší z Krejčích?Flashscore
Tomáš Čvančara toho ve svých jednadvaceti letech nezažil zrovna málo a za posledních pět let se objevil i v Meteoru Praha, Empoli, Slavoji Vyšehrad, Jablonci či Opavě.
Reklama
Reklama

Do Sparty, v níž už působil jako žák v letech 2020 - 211, se vrátil letos v zimě, nicméně i jeho druhá letenská epizoda by mohla mít za jistých okolností pouze krátkého trvání.

O českého reprezentanta do jednadvaceti let, který však současný kemp Jana Suchopárka opustil kvůli zranění, se totiž opět zajímá klub z Apeninského poloostrova.

V hledáčku má mít ofenzivně laděného mladíka s tržní cenou okolo 20 milionů korun tamní Boloňa, ve které si prožil svoje také krajní záložník Ladislav Krejčí starší.

Tým trenéra Siniši Mihajloviče, jenž finišoval poslední sezonu Serie A na třináctém místě, by ho údajně rád přivedl na sever Itálie na post druhého útočníka hned za třiatřicetiletým snajprem Marko Arnautovičem, jehož fotbalový životopis je také velmi pestrý.

Také bývalý střelec Twente, Interu Milán, Werderu Brémy, Stoke City či West Hamu je vytáhlý a pro svěřence Briana Priskeho by to potenciálně byla skvělá škola.

Pokud by první tým letenského "S" klient agentury Nehoda Sport skutečně opustil již po půl roce služeb, stalo by se tak po devíti jarních trefách.

Chodilo se na Belaida, Berkovce, Řezníčka, Zavadila, Jiráčka i Váchu. Podrobné ohlédnutí za druholigovou sezonou

Zdroj: IG účet @sparatanicz