eFotbal

Vyškov si před odvetou baráže věří. Jsem si jistý, že můžeme Karvinou porazit. Jde o detaily, burcuje tým Nizozemec

Vyškov si před odvetou baráže věří. Jsem si jistý, že můžeme Karvinou porazit. Jde o detaily, burcuje tým Nizozemec
Vyškov si před odvetou baráže věří. Jsem si jistý, že můžeme Karvinou porazit. Jde o detaily, burcuje tým NizozemecFlashscore
První barážový zápas s Karvinou fotbalisté Vyškova na domácí půdě nezvládli. Přesto vzhlížejí k odvetě s nadějí. Chtějí se porvat o účast v nejvyšší soutěži a věří, že mají šanci. "Rozdíl mezi námi a Karvinou je spíš v detailech. Ještě není konec, je před námi odveta," burcuje vyškovský tým před nedělním utkáním v Karviné Nizozemec Bart Straalman.
Reklama
Reklama

Přiznává, že porážka 0:1 v prvním duelu znamenala zklamání. "Soupeř přitom neměl tolik šancí, ale dal gól. Jsem si jistý, že Karvinou můžeme porazit. Všechno musíme hodit za hlavu, co bylo, je minulost. Teď musíme vyhrát," tvrdí.

Podobně vnímá situaci před odvetou i trenér Jan Kameník. "Beru to tak, že v poločase prohráváme, ale konec to pro nás neznamená. Po předchozím herním tápání ve druhé lize jsme předvedli slušný výkon plný nasazení a odhodlání," vidí kouč herní progres svých svěřenců.

"Pokusíme se uspět. Musíme si sáhnout na dno fyzických i morálních sil a k tomu ještě proměňovat šance. Právě v této činnosti byl v prvním zápase mezi námi a Karvinou největší rozdíl," dodává.

Utkání se hraje v Karviné v neděli od 17:30. Baráž se hraje počtvrté a tým z druhé ligy v ní ještě nikdy neuspěl.