eFotbal

Vytáhne Třinci trn z paty N'Toya? Není namyšlený a nemyslí si, že by mohl kopat za Real, Spartu či Slavii

Vytáhne Třinci trn z paty N'Toya? Není namyšlený a nemyslí si, že by mohl kopat za Real, Spartu či Slavii
Vytáhne Třinci trn z paty N'Toya? Není namyšlený a nemyslí si, že by mohl kopat za Real, Spartu či SlaviiFlashscore
Třinci se domácí premiéra proti Ústí nad Labem nevydařila a to i přesto, že v jeho trikotu vyběhly na plac hned tři letní posily a sice Michal Petráň, Václav Juřena a David Klusák.
Reklama
Reklama

Severočeský soubor vedení koučem Davidem Jarolímem si ze severu Moravy odvezl těsnou výhru 3:2 a Třinec si tak bude muset počkat na první body minimálně do soboty, kdy narazí na Duklu.

František Straka by se však rád posunul tabulkou nahoru i přes první prohru v sezoně. "Rádi bychom se dostali do horní poloviny. Jsem přesvědčen o tom, že mančaft na to máme," vyprávěl na konci letní přípravy "Franz", jehož slova vyšla na stránkách fotbaltrinec.cz.

Stihlo se třinecké mužstvo po celé řadě změn vůbec sehrát a najít svou novou tvář? "Ne všichni hráči tady byli od začátku, takže jsme měli asi čtyři neděle na to, abychom se sehráli. Někteří hráči naopak z různých důvodů odešli. Chtěli jsme okysličit mužstvo, aby v něm zavládla jiná atmosféra a splnili jsme náš cíl. Jsme odhodlaní odehrát dobrou sezonu. Jsem přesvědčený, že se nám to podaří," neztratil optimismus třiašedesátiletý odborník s pestrou minulostí u Sparty, Slavie i reprezentace.

Na testech mimo jiné uspěl defenzivní univerzál Josué N'Toya. Co od něj očekává? "Je to velice skromný hráč, líbí se mi, že nemá žádné veliké nároky. Působí pozitivním dojmem, chce na sobě pracovat. Není to namyšlený fotbalista, který si myslí, že by mohl kopat za Real, Spartu nebo Slavii. N´Toya je fotbalistou, který by nám v mnoha ohledech mohl vytáhnout trn z paty. Je schopný hrát defenzivního záložníka a také by mohl v případě potřeby – zranění či karetních trestů – zaskočit na stoperu, kde máme v podstatě jen tři hráče," připustil na webu fotbaltřinec.cz Straka.

Šestadvacetiletý rodák z Paříže však do prvního kola FNL vůbec nezasáhl. Dočká se svého soutěžního debutu za Třinec na konci července proti zmíněným hostům z dejvické Julisky?

Zdroj: fotbaltrinec.cz