eFotbal

Wágner sází v 1. Division gól za gólem a na Kypru by se mohl stěhovat za lepším...

Wágner sází v 1. Division gól za gólem a na Kypru by se mohl stěhovat za lepším...
Wágner sází v 1. Division gól za gólem a na Kypru by se mohl stěhovat za lepším...Flashscore
Jednatřicetiletý odchovanec Příbrami ve službách celku Nea Salamis Tomáš Wágner se v posledním kole nejvyšší kyperské soutěže blýskl hattrickem, nicméně na více než na remízu 3:3 to nestačilo a naděje na záchranu už je pouze v teoretické rovině.
Reklama
Reklama

Bývalý útočník Viktorie Plzeň, Jablonce, Karviné, Zlína či Mladé Boleslavi už se však pozvolna přibližuje Klubu ligových kanonýrů, kam se vstupuje se 100 prvoligovými zásahy.

Rodák z Prahy, pro něhož je kyperská 1. Divison premiérovou zahraniční štací, je v tuto chvíli na 91 trefách a do prestižní společnosti by mohl vstoupit již v příštím soutěžním ročníku 2021/2022.

A kdo ví, třeba to bude v barvách nového klubu. Ostřílený forvard totiž nasázel v barvách podprůměrného týmu z Famagusty hned 16 branek a to přitom figuroval v základní sestavě Salamisu jen dvacetkrát, čímž si vysloužil pozornost u lepších adres.

I když by se tak Nea poroučela o soutěž níž, což se zřejmě přihodí, produktivního Wágnera, jenž má podle serveru transfermarkt.com cenu 450 tisíc eur, by mohl chtít získat někdo z kyperské špičky.

Ať už Omonia Nicosia, kde najdeme Ďuriše, Hubočana, Lüftnera i Lecjakse, Apollon Limassol, AEL Limassol, případně Anorthosis Famagusta, na jehož soupisce se nalézá Josef Hušbauer.

Protože má smlouvu jen do 31. května letošního roku a druhou ligu bude hrát jen těžko, nepochybně je to jeden z možných scénářů...

Rudí ďáblové jdou po mladých puškách a v hledáčku mají i senegalskou hvězdičku z Edenu

Zdroj: gol.cz