eFotbal

West Ham prý usiluje o Kurta Zoumu z Chelsea. Klub Součka a Coufala navíc stále touží po Lingardovi

West Ham prý usiluje o Kurta Zoumu z Chelsea. Klub Součka a Coufala navíc stále touží po Lingardovi
West Ham prý usiluje o Kurta Zoumu z Chelsea. Klub Součka a Coufala navíc stále touží po LingardoviFlashscore
Londýnský West Ham vyhlíží posilu z Chelsea. Měl by jí být snaze obránce Chelsea Kurt Zouma za 30 milionů eur (více než 765 milionů korun). Chelsea by naopak mohla díky financím za Zoumu vylepšit nabídku za Julese Koundého ze Sevilly, ale stále musí s hráčem dokončit osobní podmínky.
Reklama
Reklama

Hammers se o Zoumu zajímali několik týdnů, ale zpočátku se jim údajně moc nechtělo zaplatit 25 milionů liber, které na Stamford Bridge  za obránce požadovali.

Jak uvádí server 90min.com, situace se změnila poté, co Kladivářům nevyšel lov na Nikolu Milenkovic, který podepsal ve Fiorentině. od té doby podepsala novou smlouvu ve Fiorentině. 90min.com však podotýká, že chlebodárce Tomáše Součka a Vladimíra Coufala musí ještě dohodnout požadavky samotného Zoumy, což transfer ještě trochu komplikuje.

O šestadvacetiletého hráče, který požaduje téměř 50% zvýšení mzdy z toho, co si doposud vydělal u Blues, má nicméně kouč West Hamu David Moyes takový zájem, že vedení „Kladivářů“ nejspíš nebude skoupé.

„Pokud jde o West Ham, jejich přestupové období pravděpodobně nekončí Zoumou, protože zatím přineslo pouze hostování brankáře Alphonse Areola. Klub má ale zájem přidat do svých řad alespoň dalšího útočníka,“ píše server 90 min.com, podle kterého stále ještě není vyloučen návrat Jesseho Lingarda. Opět prý ale platí, že pro West Ham mohou znamenat problém osobní požadavky Lingarda. Ty prý ale mohou klesnout vzhledem k vynikajícímu startu West Hamu v nové sezóně.

Zdroj: 90min.com

Se Slovinci se utkáme o druhé místo ve skupině. Je to klíč k postupu, uvedl nový trenér „Lvíčat“