eFotbal

Z kluků jsme nadšení, protože vidíme jejich kvalitu, překvapil nový asistent beznadějně posledních Pardubic

Z kluků jsme nadšení, protože vidíme jejich kvalitu, překvapil nový asistent beznadějně posledních Pardubic
Z kluků jsme nadšení, protože vidíme jejich kvalitu, překvapil nový asistent beznadějně posledních PardubicFlashscore
Pardubickou mizérii, která nyní čítá již sedm proher v řadě, se zatím nepodařilo zastavit ani novému trenérskému tandemu Radoslav Kováč - David Mikula.
Reklama
Reklama

Východočeský soubor vypadl z MOL Cupu po nečekané prohře se Slovanem Velvary a následně v Ďolíčku těsně podlehl také Bohemians Praha 1905.

Sžívání s hráčským kádrem, jehož součástí jsou nově i Budinský, Icha nebo Chlumecký, přitom podle Kováčova asistenta Mikuly probíhá naprosto bez problémů...

"Co se týče tréninkových podmínek, máme z nich radost. Jsou k dispozici skvělé tréninkové plochy, a především jsme nadšení z kluků, protože vidíme jejich kvalitu. Samozřejmě, potřebujeme některé věci změnit, vylepšit, bude to třeba chviličku trvat. Pracujeme, uvědomujeme si, že musíme sbírat body a co se týče vzájemného sžívání, tak si myslím, že to probíhá absolutně bez problémů," citoval web fkpardubice.cz slova devětatřicetiletého odborníka.

Dost důležitý bude pro Pardubice, které z úvodních devíti kol vytěžili pouhé tři body, již nejbližší výjezd na teplická Stínadla (2. 10.). Ani skláři na tom totiž nejsou v tabulce zrovna dvakrát dobře.

"Už jsme se tomu věnovali a Teplice máme nějakým způsobem načtené. Od úterka se budeme postupně snažit dostávat informace ke klukům. Ale samozřejmě takovým způsobem, aby toho na ně nebylo moc. Malý problém nám dělá program reprezentací, kdy jsme rádi, že máme hráče v repre, ale na druhou stranu Icha s Kurkou se vrací po víkendu a Hranáč s Vlčkem až ve čtvrtek. Potřebujeme také doléčit nějaké drobné zdravotní problémy tak, abychom byli od úterý připravení věnovat veškerou pozornost zápasu v Teplicích," uzavřel bývalý obránce Opavy, Dukly, Karviné nebo Vítkovic.

V první polovině října ale Pardubice žádné lehké rozlosování nemají. Nejprve přivítají probuzený Jablonec, který momentálně táhne šňůru tří výher a poté dorazí na Letnou, kde se od nich body také čekat nebudou.

Slavia s Libercem, Sparta s Hradcem, Plzeň na Bohemians, City-United, Arsenal-Tottenham, Bayern-Leverkusen