eFotbal

Z tábora Příbrami: Poslední kolo je pořád ještě daleko. Uvidíme, kolik bodů se nám podaří získat

Z tábora Příbrami: Poslední kolo je pořád ještě daleko. Uvidíme, kolik bodů se nám podaří získat
Z tábora Příbrami: Poslední kolo je pořád ještě daleko. Uvidíme, kolik bodů se nám podaří získatFlashscore
Po odvolaném Horváthovi se pokouší udržet Příbram mezi tuzemskou ligovou elitou. Středočeský klub se však krčí na dně tabulky a sobotní prohra 0:2 s Olomoucí jej opět o kousek přiblížila k sestupu. Kouč Příbrami Jozef Valachovič se však hráče snaží namotivovat k lepším výkonům a v kabině se otázka pádu do nižší soutěže dle jeho slov neřeší.
Reklama
Reklama

Osm kol před koncem se nad nimi stahují stále větší mračna. U Litavky hráčům hrozí sestup, který nepůjde už možná odvrátit. Na patnáctou Mladou Boleslav ztrácí sedm bodů a nezdá se, že by chtěli to manko ukrojit.

„Rozhodně se o záchraně s hráči v kabině nebavím. Díváme se na nejbližší zápas a snažíme se na něj co nejlépe připravit. Teď se budeme zodpovědně připravovat na Zlín. Poslední 34. kolo je pořád daleko, uvidíme, kolik bodů se nám podaří ještě získat,“ nechal se slyšet Valachovič na tiskové konferenci po zápase.

Příbram je v posledních letech opětovně aspirantem na sestup a vše nasvědčuje tomu, že letos už tuto pohromu neodvrátí. „Jsme zklamaní, nepotvrdili jsme bod získaný před týdnem v Mladé Boleslavi. Přitom se Sigmou to byl až do inkasovaného gólu vyrovnaný zápas. Měli jsme dvě možnosti, které jsme nevyužili, naopak po chybách jsme sami inkasovali. Fotbal je o chybách, ale k té před prvním gólem nás soupeř nedonutil,“ uzavřel kouč Příbrami.

Zdroj: fkpribram.cz