eFotbal

Za mých časů byla Letná nedobytnou pevností, Minčev prokázal, že je nebezpečným střelcem, tvrdí Bičík

Za mých časů byla Letná nedobytnou pevností, Minčev prokázal, že je nebezpečným střelcem, tvrdí Bičík
Za mých časů byla Letná nedobytnou pevností, Minčev prokázal, že je nebezpečným střelcem, tvrdí BičíkFlashscore
Někdejší ligový brankář David Bičík, jenž má zkušenosti z působení ve Spartě, Plzni, Kladně, Bratislavě, Liberci, ale také ze dvou tureckých klubů se pro server aktualne.cz rozpovídal o uplynulém ligovém kole. Mimo jiné se zaměřil především na Spartu.
Reklama
Reklama

David Bičík ukončil profesionální kariéru v sezoně 2017/18 ve sparťanském dresu. Nejvíce se vyznamenal zejména skvělou jízdu v Evropské lize v sezoně 2015/16, kde pražský celek dokráčel až do čtvrtfinále.

Odchovance pražské Sparty nejvíce překvapilo, že v minulém kole české nejvyšší soutěže vyhrála doma pouze Sparta. „Za mých časů platila Letná za nedobytnou pevnost, Sparta nyní otočila zápas proti Boleslavi. I když hosté hráli výborně, líbil se mi především útočník Vasil Kušej. Hodně Spartu trápili, mohlo to dopadnout i jinak. Jejich vzdor zlomil až dvěma góly v závěru střídající bulharský útočník Martin Minčev. Znám ho ještě ze společného působení, je to nebezpečný střelec,“ uvedl v komentáři jednačtyřicetiletý někdejší brankář.

Bičík měl slova chvály pro novou posilu letenského klubu v podobě finského reprezentanta Kaana Kairinena. „Má vynikající kopací techniku, to dokázal při vyrovnávacím gólu, přehled a průnikové přihrávky, jeho uvolnění Minčeva při třetím gólu domácích bylo parádní. Přinese vtip, překvapení, přesnost, na tvrdost bude muset mít Sparta jiné hráče,“ dodal.