eFotbal

Začíná divoký přestupový kolotoč? Liverpool touží po hvězdě Blues, v kurzu není jen Lewandowski s Dembélém, ale i Souček s Hanckem

Začíná divoký přestupový kolotoč? Liverpool touží po hvězdě Blues, v kurzu není jen Lewandowski s Dembélém, ale i Souček s Hanckem
Začíná divoký přestupový kolotoč? Liverpool touží po hvězdě Blues, v kurzu není jen Lewandowski s Dembélém, ale i Souček s HanckemFlashscore
Po konci sezony 2021/2022 se pomalu rozbíhá přestupový kolotoč. Změnit dres může opět spoustu zajímavých jmen a nejedná se jen o zahraniční hvězdy, ale i o Tomáše Součka s Dávidem Hanckem.
Reklama
Reklama
5. Robert Lewandowski (FC Bayern Mnichov)

Nejdiskutovanějším hráčem tohoto přestupového období je bez debat Polák Robert Lewandowski, který již požádal Bayern Mnichov, aby mu klub umožnil přestup do Barcelony. O polského ostrostřelce se také intenzivně zajímala londýnská Chelsea, která pravděpodobně hledá náhradu za odcházejícího Lukaka, nicméně polský kanonýr preferuje přesun do španělské La Ligy.

Zdroj: sport7.sk

FOTO: FC Bayern Mnichov

4. Ousmane Dembélé (FC Barcelona)

Francouzskému útočníkovi končí v létě v Barceloně kontrakt a netají se tím, že by si rád našel novou výzvu. Je vysoce pravděpodobné, že se tento křídelník stane první letní posilou The Blues. Proces jednání by mohl uspíšit také trenér Chelsea Thomas Tuchel, který s ním spolupracoval už v Borussii Dortmund a nechal se slyšet, že pětadvacetiletý Francouz je jedním z TOP talentů, kterého měl možnost trénovat. 

Zdroj: sport7.sk

FOTO: FC Barcelona

3. Christian Pulišič (Chelsea FC)

Christian Pulišič přezdívaný kapitán Amerika by se mohl stěhovat v rámci transferu Premier League. Liverpool hledá náhradu za odcházejícího Sadia Maného do Bayernu a jako jedna z možností se jeví příchod Christiana Pulišiče z Chelsea. Talentovaný Američan se nemůže v modré části Londýna dlouhodobě prosadit do základní jedenáctky a přesunem na Anfield Road by mohl ožit. Dle novináře Matta Lawa z The Telegraph Chelsea Pulišičovi nebude v odchodu bránit, pokud obdrží vyhovující nabídku. Třiadvacetiletý křídelník má podle portálu transfermarkt hodnotu 42 milionů eur.

Zdroj: sport7.sk, transfermarkt.com

FOTO: Chelsea FC

2. Dávid Hancko (AC Sparta Praha)

Hancko se ve Spartě stal základním stavebním kamenem letenské obrany a už v zimě byl spojovaný s odchodem do anglické Premier League. Nakonec zůstal na Letné, kde pokračoval v kvalitních výkonech. Jestli bude působit v Česku i na podzim je velká otázka, protože se jedná o hráče, o kterého je velký zájem a Sparta bude mít co dělat, aby ho udržela. V minulosti se nejvíce mluvilo o zájmu West Hamu.

Zdroj: sport7.sk

FOTO: AC Sparta Praha

1. Tomáš Souček (West Ham United FC)

Český reprezentant se ve West Hamu propracoval k největším oporám týmu. Už po veleúspěšné druhé sezoně rodáka z Havlíčkova Brodu se objevovaly spekulace o zájmu Bayernu Mnichov či snad i Realu Madrid, ale vedení Hammers jednoznačně řeklo všem zájemcům, že je neprodejný. Nyní vedení West Hamu už nemá tak odmítavý postoj k prodeji sedmadvacetiletého středopolaře, jako tomu bylo před rokem. Údajně kolem Součka poletují skauti z Juventusu Turín.

Zdroj: sport7.sk

FOTO: West Ham United FC