eFotbal

Žádal Pogba šamana o prokletí Mbappého? Hvězda Juventusu to popírá

Žádal Pogba šamana o prokletí Mbappého? Hvězda Juventusu to popírá
Žádal Pogba šamana o prokletí Mbappého? Hvězda Juventusu to popíráFlashscore
Francouzský fotbalový středopolař Paul Pogba u soudu přiznal kontakt se šamanem i to, že mu zaplatil. Popřel však, že to bylo proto, aby zaklel jeho spoluhráče z národního mužstva Kyliana Mbappého a přivodil mu zranění, jak to tvrdil Pogbův bratr Mathias.
Reklama
Reklama

Jak informoval španělský deník Marca, francouzská prokuratura se zabývá případem vydírání Paula Pogby ze strany členů jeho rodiny a přátel z dětství. Hráč italského Juventusu Turín na druhém jednání uvedl, že sice zaplatil šamanovi, ale udělal to proto, aby pomohl humanitární organizaci a ne proto, aby zaklel Mbappého.

Pogba před několika dny sdělil, že zaplatil téměř 100 tisíc eur zločinecké skupině, která od něho chtěla získat 13 milionů eur. Součástí gangu, který ho vydíral, byl i starší bratr fotbalisty Mathias.

Mistra světa z roku 2018 údajně přepadli kamarádi z dětství spolu s Mathiasem v jeho pařížském bytě v době březnového reprezentačního srazu. Uvěznili ho a ohrožovali střelnými zbraněmi. Devětadvacetiletý středopolař jim podle své výpovědi zaplatil v dubnu.

Kamarádi z dětství Pogbovi vyčítali, že od doby, co se stal profesionálním fotbalistou, jim finančně nepomáhal. Řekli mu, že 13 let měl od nich diskrétní ochranu, za kterou nyní od něho žádají 13 milionů eur. Pogba se také domnívá, že jeho bratr Mathias spolupracuje s gangy pod nátlakem.

Defenzívní středopolař si prý dvakrát změnil telefonní číslo, aby unikl obtěžování, ale neúspěšně. Ozbrojenci nejprve od něho požadovali uvedených 13 milionů eur, ale potom požadavek změnili na okamžitou platbu ve výši tří milionů. Pogbovi se však z bank nepodařilo vybrat takovou částku. Nakonec vyděračům vyplatil sumu 98 915 eur.

Spojitost s údajným prokletím svého spoluhráče z reprezentace a hvězdy PSG Kyliana Mbapého u šamana středopolař Juventusu tedy zásadně odmítl.

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale prohra s Příbramí je neakceptovatelná, čertil se po dalším neúspěchu Rada