eFotbal

Žádné dobré zprávy pro lepší vytížení Vaclíka. Jeho rival Bounou vylepšil klubový rekord Sevilly

Žádné dobré zprávy pro lepší vytížení Vaclíka. Jeho rival Bounou vylepšil klubový rekord Sevilly
Žádné dobré zprávy pro lepší vytížení Vaclíka. Jeho rival Bounou vylepšil klubový rekord SevillyFlashscore
Marocký reprezentant Yassine Bounou (29), jenž v Seville posadil na lavičku o dva roky staršího Tomáš Vaclíka, vytvořil nový klubový rekord svého zaměstnavatele z Andalusie.
Reklama
Reklama

V rámci LaLigy totiž gólman s minulostí v Atlétiku Madrid, Realu Zaragoza i Girony neinkasoval již 527 čistého času.

Naposledy za ním rozvlnil síť Edgar Méndez ve 12. minutě utkání Deportivo Alavés - Sevilla (1:2), které se hrálo již 19. ledna, čili před více než měsícem.

Celek trenéra Lopeteguie od té doby ve španělském prostředí neinkasoval osm zápasů v řadě (v pěti ligových a třech pohárových), což je úctyhodná série.

V pondělí 22. února na jedničku třetího týmu Primera División, u nějž uvádí specializovaný server cenu 15 milionů eur, nevyzráli ani ofenzivní hráči Osasuny Pamplona.

Bounou, jehož nezastupuje žádný hráčský agent, tak odsunul na nižší pozice žebříčku jak Beta (516 minut), tak Andrése Palopa (511 minut) o další natažení úspěšné série se může ostřílený strážce svatyně snažit už 27. února proti hůře postavené Barceloně.

P.S.: Dobrá výkonnost o něco mladšího konkurenta určitě není dobrou zprávou pro sesazeného Tomáše Vaclíka, jenž by si dokázal představit pokračování v Seville, nicméně kontrakt už mu běží pouze do léta. To "Bono" má v klubu smlouvu až do léta 2024.

Slavia v Leicesteru a na Slovácku, Sparta s Příbramí, Plzeň v Brně, LM: Atlético - Chelsea, PL: City - West Ham!

Zdroj: Mundo Deportivo