eFotbal

Zajímavé laso pro Sabitzera? Na Old Trafford to nevyšlo, teď je ve hře další evropský gigant

Zajímavé laso pro Sabitzera? Na Old Trafford to nevyšlo, teď je ve hře další evropský gigant
Zajímavé laso pro Sabitzera? Na Old Trafford to nevyšlo, teď je ve hře další evropský gigantFlashscore
Hostování rakouského záložníka Marcela Sabitzera na Old Trafford trvalo pouhého půl roku. Kmenový hráč Bayernu Mnichov nedokázal přesvědčit Manchester United, aby mu nabídl vykoupení, proto se spekuluje, kam by někdejší tvář Lipska mohla v další sezóně zamířit. Kolem tohoto jména začal překvapivě kroužit gigant ze Španělska.
Reklama
Reklama

Podle informací tamního portálu Sport by se jej ráda ujala Barcelona. Bývalý kapitán Lipska zaznamenal v barvách Rudých ďáblů během jara 18 soutěžních zápasů, ve kterých dal tři góly a připsal si jednu asistenci.

Jisté je, že Bayern Mnichov se Sabitzerem v další sezóně nepočítá. Rýsuje se nyní další zápůjčka, tentokrát na Camp Nou, kde v něm tamní kouč Xavi větří možnou alternativu k letnímu podpisu Ilkaye Gündogana.

V kabině Blaugranas by měl uvolnit místo Franck Kessié, ale v uplynulých týdnech se skloňovaly také choutky podepsat chorvatského reprezentanta Marcela Brozoviče z Interu Milán.

Na jeho vykoupení již padla i konkrétní částka ve výši 17 milionů eur. Pokud by se tak nestalo, má být Sabitzer jasnou volbou, jak si pro další sezónu vypomoci.