eFotbal

Zakotví Hanousek v Süper Lig natrvalo? Vedení Ankaragücü už mělo navázat dialog se Spartou

Zakotví Hanousek v Süper Lig natrvalo? Vedení Ankaragücü už mělo navázat dialog se Spartou
Zakotví Hanousek v Süper Lig natrvalo? Vedení Ankaragücü už mělo navázat dialog se SpartouFlashscore
Věděli jste o tom, že ač levý bek Matěj Hanousek prošel v posledních dvou letech hned třemi zahraničními kluby, stále patří Spartě, která ho má smluvně zavázaného až do příštího léta?
Reklama
Reklama

Jeho hostovací éra, během níž oblékal trikoty Wisly Kraków, Gaziantepu a Ankaragücü, by však mohla skončit letos v létě...

Podle informací eFotbal.cz by ho totiž rádo vedení MKE udrželo natrvalo a do letenské epet ARÉNY již mělo zaslat konkrétní nabídku na přestup.

V uplynulém ročníku Süper Lig nastoupil třicetiletý zadák do jednatřiceti duelů a byť neskóroval (poslední trefu v rámci prvoligové branže si mimochodem připsal v dubnu 2019 proti Opavě, čili před více než čtyřmi lety), své další povinnosti si plnil svědomitě a také proto je o něj zájem.

Ankaragücü, který je doma na stadionu Eryaman pro více než 20 tisíc diváků a v jehož obraně "tvrdí muziku" i další exsparťan Uroš Radakovič, obsadil v předešlém ročníku jedenáctou pozici.

Někdejší hráč Dukly i Jablonce, jehož tržní cena se podle transfermarkt.com pohybuje okolo 20 milionů korun, ale rok před vypršením kontraktu bude nepochybně levnější, by tak mohl v tureckém prostředí začít druhý rok v řadě. Vše má nyní v rukou vedení Sparty.