eFotbal

Zamává Bruggám po Krmenčíkovi také Deli? Emre láká exslávistu do Fenerbahce za Novákem...

Zamává Bruggám po Krmenčíkovi také Deli? Emre láká exslávistu do Fenerbahce za Novákem...
Zamává Bruggám po Krmenčíkovi také Deli? Emre láká exslávistu do Fenerbahce za Novákem...Flashscore
Až donedávna byli součástí belgických Brugg hned tři hráči známí z české nejvyšší soutěže a sice Michael Krmenčík, Simon Deli a Eduard Sobol.
Reklama
Reklama

Už brzy však může zbýt v kádru kouče Philippe Clementa pouze pětadvacetiletý ukrajinský zadák s minulostí ve Slavii a Jablonci.

Po explzeňském forvardovi, který nedávno zakotvil v řeckém PAOK Soluň, má být ze stadionu Jana Breydela na odchodu také devětadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny, jenž na české půdě neprošel jen Slavií, ale i Spartou, Českými Budějovicemi a Příbramí.

Kreativního středního obránce Deliho by rádo chtělo přetáhnout do Turecka vedení Fenerbahce Istanbul, což je devatenáctinásobný šampion Süper Lig, který aktuálně táhne sérii čtyř výher a v tabulce se dělí o první příčku s Besiktasem.

Funkcionář Emre Belözoğlu nabídl belgické straně podle tamního tisku 2,5 milionu eur, s tím, že aktuálně vedoucí celek First Division A má za svůj defenzivní pilíř žádat sumu o 1,5 milionu vyšší, čili 4 miliony eur.

Jednání ještě budou pokračovat. Pakliže by došlo ke kompromisu, Deli, jenž je součástí Brugg od léta 2019, by se stal novým spoluhráčem o rok staršího českého reprezentanta Filipa Nováka, jenž se do Istanbulu přesunul loni v srpnu.

Podcast: Hodnocení posil v Premier League. Přijde Sima do West Hamu?

Zdroj: Haberler