eFotbal

Zamává Stanciu české lize i podruhé? Obr z Istanbulu zatím nabízí 110 milionů a bude muset přitvrdit

Zamává Stanciu české lize i podruhé? Obr z Istanbulu zatím nabízí 110 milionů a bude muset přitvrdit
Zamává Stanciu české lize i podruhé? Obr z Istanbulu zatím nabízí 110 milionů a bude muset přitvrditFlashscore
Byť vypadá Nicolae Stanciu na právě probíhajícím soustředění sešívaného mistra spokojeně, v zákulisí se opět přetřásá jeho možná změna dresu a odchod z české ligy.
Reklama
Reklama

To, že se v úvodu pracovního týdne ke Slavii připojil nový střední záložník Mads Emil Madsen, tak nemusí být náhoda a může jít naopak o reakci na možný úprk...

I když má být exsparťan s minulostí v FCSB či Anderlechtu opět váben do arabského světa, tamní chleba už si vyzkoušel a nedá se říci, že by se jednalo o nejlepší chvíle jeho kariéry.

Další z vážných zájemců - Galatasaray Istanbul - už ho ovšem oslovil nepochybně víc a jak uvedl portál isport.blesk.cz, oba kluby v těchto dnech aktivně jednají.

Dvaadvaceti primáty ověnčený turecký obr ze stadionu Türk Telekom pro více než 52 tisíc diváků už měl za svůj cíl nabídnout 4,5 milionu eur, což je něco málo přes 110 milionů korun.

Jaroslav Tvrdík by si však za úspěšného záložníka, za něhož v Edenu zaplatili před necelými dvěma roky sumu okolo 100 milionů korun, představoval ještě kapku více. Klidně až 5 milionů eur (transfermarkt.com u něj uvádí dokonce cifru 7 milionů eur).

Mezi Prahou a Istanbulem se licituje i o doplňujících výkonnostních bonusech či podílu na prodeji. Sám středopolař by o přesun do Süper Lig zájem měl, Jindřich Trpišovský by však obchod nerealizoval.

Mužstvo Fatiha Terima, v jehož kádru jsou známá jména typu Muslery, Turana, Feghouliho, Babela či Falcaa, sehraje v červenci přípravy s Kasimpasou nebo Olympiakosem Pireus. Mohl už by u toho být i osmadvacetiletý technik z Cricău?

P.S.: Galatasaray souběžně pracuje i na ofenzivně laděném Rony Lopesovi ze Sevilly, jenž byl v minulé sezoně zapůjčen v Nice.

Náhrada za Provoda si vzala "Škodovo" číslo 21. Madsena nezajímá v podstatě nic jiného než fotbal

Zdroj: isport.blesk.cz