eFotbal

Zambijský univerzál už patří Teplicím. Začne v béčku, ale zranění či tresty ho můžou hned vystřelit i do áčka

Zambijský univerzál už patří Teplicím. Začne v béčku, ale zranění či tresty ho můžou hned vystřelit i do áčka
Zambijský univerzál už patří Teplicím. Začne v béčku, ale zranění či tresty ho můžou hned vystřelit i do áčkaFlashscore
Aktuálně nejhorší tým Fortuna:ligy, jehož nový trenér Jiří Jarošík začal své angažmá na Stínadlech sedmi porážkami za sebou, se rozrostl o posilu ze Zambie.
Reklama
Reklama

Perspektivní střední záložník či stoper Ngosa Nsunzu (23) ale nezačne hned v severočeském áčku. Měl by se rozvíjet v klubové rezervě a do prvního mužstva se zapojovat až postupně...

"Jde o mladého hráče, který by se měl nejprve etablovat v našem B mužstvu, v případě zranění či trestů ho však můžeme už nyní využít i pro první tým," ozřemil na webu fkteplice.cz ředitel Rudolf Řepka.

Čerstvá posila s minulostí v druholigovém izraelském celku Beitar Tel Aviv byla na severu země zkoušena docela dlouho a do nového protředí přichází jako volný hráč.

Dva týdny byl testován v třetiligovém béčku, za něhož už si nedávno v přípravě proti Štětí připsal i dvě branky a následně absolvoval tréninkové jednotky další tři týdny v áčku.

Jeho kamarádi z mládežnického výběru Zambie Enock Mwebu a Patson Daka už hrají za Brighton, respektive Leicester City. Bude brzy prvoliogvý také on?

Madsen neskutečně maká na zlepšování pohybu, zmínil Trpišovský. Co od Dána potřebuje dál?

Zdroj: fkteplice.cz