eFotbal

Zaniolo by rád opustil Vlky, do Bournemouthu se mu ovšem nechce

Zaniolo by rád opustil Vlky, do Bournemouthu se mu ovšem nechce
Zaniolo by rád opustil Vlky, do Bournemouthu se mu ovšem nechceFlashscore
Italský útočník Nicolo Zaniolo chce v lednovém přestupovém okně opustit AS Řím a v této touze mu vedení Vlků nebrání. Problémem nicméně je, že společně s agentem odmítl smluvený přesun do Bournemouthu.
Reklama
Reklama

Nicolo Zaniolo si ve svých třiadvaceti letech prošel několika operacemi kolena, přesto se dokázal vrátit na fotbalové trávníky v plné formě. Letos sice v devatenácti zápasech zaznamenal jen dvě branky, i tak je o něj značný zájem.

Ten vůbec největší měl anglický Bournemouth, který dokonce poslal své zástupce soukromým letadlem do Říma k okamžitému jednání. Zaniolo ale klub bojující o záchranu odmítl, stejně tak jako výrazné navýšení platu.

Ve hře tak aktuálně zůstávají dva týmy - Tottenham a AC Milán. Souhrou náhod jde o dva týmy, které se spolu utkají v osmifinále Ligy mistrů. Favoritem na zisk italského křídelníka jsou Rossoneri, kteří by mohli Římanům nabídnout požadovaných 26,4 milionu liber.

Dle SkySports je ve hře i Tottenham, Kohouti by nicméně raději Zaniola nejprve vyzkoušeli v rámci půlročního hostování. A to už Vlkům po chuti příliš není.

Co se rodáka z italského městečka Massa týče, vedení AS jej dočasně vyřadilo z kádru a čeká, jak se situace s přestupem vyvrbí. Zaniolovi nicméně hrozí i disciplinární trest, právě kvůli odmítnutí Bournemouthu.