eFotbal

Zaslechl jsem, že bychom mohli případně potkat i Fenerbahce, což by bylo něco neskutečného, hlásí Kadlec

Zaslechl jsem, že bychom mohli případně potkat i Fenerbahce, což by bylo něco neskutečného, hlásí Kadlec
Zaslechl jsem, že bychom mohli případně potkat i Fenerbahce, což by bylo něco neskutečného, hlásí KadlecFlashscore
Když se Michal Kadlec vracel z Letné do Uherského Hradiště, Slovácko bojovalo o záchranu a ani ve snu by ho nenapadlo, že za pár let bude hrát 1. FC dvakrát po sobě ve skupině o titul, vždy skončí čtvrté a navíc ukořistí domácí pohár.
Reklama
Reklama

Pokračování ho tak láká i z toho důvodu, že se bude soubor Martina Svědíka opět pokoušet o evropské poháry. "Z Barcelony už se mně asi neozvou, že by mně vzali třeba s Lewandowskim a ani na Německo to moc nevypadá. Smlouvu mám do 30. června, ale myslím si, že je to jasné. Pokud mám pokračovat, tak ve Slovácku. Jinak dovolená rychle utíká, tento týden už máme testy, ale užívám si možnost na chvíli si od fotbalu odpočinout. Kdo má rodinu tak ví, že se dovolená dělá hlavně pro děti. Byli jsme v Itálii, v Monaku jsem byl na formulích, teď jsme s rodinkou na Lipně a ještě chceme, než se to zase naplno rozeběhne, navštívit Turecko," přiblížil svůj nejbližší program bývalý reprezentant Česka, jehož vyjádření nabídly oficiální stránky klubu.

Jeho cílem pro léto bude přežít přípravu ve zdraví, aby ho nic nevykolejilo před startem ročníku 2022/2023. "Mám za sebou x příprav, takže vím, co mě čeká. Vím, jaké přípravy má trenér Svědík. Samozřejmě jsem si vědom, že je potřeba potrénovat, bez toho to nejde a přináší to ovoce. Člověk se na sezonu chce dobře připravit, ale taky se nezranit, ať z toho člověk nevypadne a má natrénováno. U starších hráčů už je to hlavně o tom se nezranit, dobře zregenerovat a za ty roky už vím, co potřebuji, abych byl na sezonu připravený. Když jsem byl mladý, tak jsem byl mnohdy až přemotivovaný, přidával jsem si a mnohdy to vedlo ke zranění a vypadnutí z přípravy, takže z toho bylo více škody jak užitku. Se zkušenostmi člověk ví, co tělo potřebuje a co má dělat, aby byl na sezonu dobře nachystaný," přidal na fcslovacko.cz sedmatřicetiletý rodák z Vyškova.

A co přání pro následující sezonu? "Přání je dostat se do nějaké skupiny a potkat se s nějakými zvučnými jmény, což by bylo zajímavé jak pro hráče, tak i fanoušky. Po konfrontaci s top českými kluby by bylo pěkné okusit konfrontaci s evropským fotbalem. Pokud bude možnost poprat se o Evropskou ligu, tak se o to pokusíme. Byl by to gigantický úspěch a na všech frontách by to bylo znát. Stále čekáme na oficiální potvrzení, ale zaslechl jsem, že bychom případně mohli potkat i Fenerbahce, což by bylo něco neskutečného. Hrát před třiceti, nebo čtyřiceti tisíci fanoušky, nezaleknout se toho a načuchnout k velkému evropskému fotbalu. Posunout tu stopu, kterou jsme zanechali v Česku i za hranice naší země," uzavřel na fcslovacko.cz stoper, který někdejší střední obránce Fenerbace i Bayeru Leverkusen.

LN: Česko v Portugalsku a ve Španělsku, Němci s Anglií a Itálií, Repríza finále MS Francie-Chorvatsko. ME 21: Česko-Andorra

Zdroj: fcslovacko.cz