eFotbal

Zavržený Dembélé: Mé setrvání v Barceloně je stále možné, ale vydírat se nenechám!

Zavržený Dembélé: Mé setrvání v Barceloně je stále možné, ale vydírat se nenechám!
Zavržený Dembélé: Mé setrvání v Barceloně je stále možné, ale vydírat se nenechám!Flashscore
Měl to být tahoun mužstva na několik příštích let. Jeden z nástupců legendárního Lionela Messiho. Místo toho se však pro celý klub stal Personou non grata. Čtyřiadvacetiletý Francouz Ousmane Dembélé byl dokonce vyzván, aby kvůli své neochotě prodloužit s Barcou smlouvu katalánský celek ihned opustil. On sám ale věří, že to ještě může dopadnout tak, že bude v klubu pokračovat.
Reklama
Reklama

 "Dembélé neprokázal dostatečnou oddanost ke klubu a takové fotbalisty tu nechceme. Je zjevné, že hráč nechce v Barceloně zůstat a nechce s ní spojit svou budoucnost. Proto musí hned odejít," vzkázal mu sportovní ředitel Mateo Alemany.

Samotný fotbalista ani jeho agent však jednání nepovažují za uzavřená. Dembélé je prý ochoten rokovat dál. Zároveň si už však o sobě několikrát přečetl, že jsou jeho finanční požadavky vytržené z reality. Zvlášť v situaci, ve které se jeho Barca momentálně nachází."Jednání by měla probíhat dál. Nechám to na svém agentovi, je to to jeho práce," prohlásil Dembélé, jehož zástupce Moussa Sissoko plánuje příští týden návštěvu Barcelony. Otázkou všk je, zda ho klub vůbec ještě přijme."Nerozumím tomu, proč by to neudělal. Zvlášť když trenér o mě stojí dál. Ani já se nebráním možnosti zůstat dále v Barce, ale vydírat se nenechám," konstatoval talentovaný křídelník. Zdroj: Mundo Deportivo