eFotbal

Že by úprk tři roky před koncem kontraktu? Nespokojený Özil údajně zvažuje krok do MLS či Kataru...

Že by úprk tři roky před koncem kontraktu? Nespokojený Özil údajně zvažuje krok do MLS či Kataru...
Že by úprk tři roky před koncem kontraktu? Nespokojený Özil údajně zvažuje krok do MLS či Kataru...Flashscore
Dvaatřicetiletý exreprezentant Německa Mesut Özil má být nespokojený se svou současnou pozicí ve Fenerbahce Istanbul a údajně vyjádřil přání předčasně opustit klub, se kterým ho váže dohoda až do června 2024.
Reklama
Reklama

Přesné příčiny nespokojenosti hvězdného hráče se neví. Ve hře ale může být varianta, že by se nepohodl s novým portugalským trenérem Vítorem Pereirou.

V této sezoně Süper Lig ale naskočil do dvou zápasů ze tří a na pěti nastřílených brankách svého mužstva se podílel jednou trefou a jednou gólovou asistencí, což se na 107 minut poskytnutého času nezdá být špatná bilance.

Jisté je, že spoluhráč o rok mladšího beka Filipa Nováka je součástí devatenáctinásobného mistra země teprve od startu letošního roku a když Fenerbahce posiloval, mluvil o splnění dětského snu.

K tomuto datu navlékl bývalý středopolař Schalke 04, Werderu Brémy, Arsenalu či Realu Madrid jeho dres ve dvaceti soutěžních zápasech s bilancí zmíněného jednoho přesného zásahu.

Rodák z Gelsenkirchenu by se prý chtěl přesunout za oceán do Major League Soccer, případně do Kataru, kde by mohl dohrát kariéru za hodně lukrativních podmínek.

P.S.: Fenerbahce se údajně chtělo v poslední době soudit se specializovaným serverem transfermarkt.com a to kvůli uváděné záložníkově tržní ceně 4 miliony eur, která se tureckému obrovi zdá zcela nepřesná.

Nejsem tu na dovolené, upozornil Ronaldo a potvrdil, že by se rád v Manchesteru zdržel tři až čtyři roky

Zdroj: sport.aktuality.sk