eFotbal

Zimní posilování Arsenalu? Londýnský gigant si pro lednové okno vytipoval trojité perspektivní zboží

Zimní posilování Arsenalu? Londýnský gigant si pro lednové okno vytipoval trojité perspektivní zboží
Zimní posilování Arsenalu? Londýnský gigant si pro lednové okno vytipoval trojité perspektivní zbožíFlashscore
Začátek sezóny je nezastihl v optimální herní pohodě a výsledky se dostavily až později. Trenér Mikel Arteta už měl nůž na krku, mluvilo se o velké krizi na Emirates Stadium, ale v posledních týdnech se zřejmě blýská na lepší časy. I tak je ale nutné neusnout na vavřínech, což si uvědomuje i londýnský gigant, který plánuje posilovat své řady již během lednového okna. Která jména jsou spojována s Emirates Stadium?
Reklama
Reklama
3) Dušan Vlahovič (Fiorentina)

Velkým problémem současného Arsenalu je efektivita v koncovce, což chce trenér vyřešit příchodem nového střelce. Gunners si pomýšlejí na srbského útočníka Dušana Vlahoviče, který figuruje také v přestupních plánech Tottenhamu, ale v Itálii se domnívají, že samotný hráč o přesun do Premier Legue nejeví zájem. V posledních dnech se množí signály, že by jej mohl podepsat Juventus, který také vyhlíží lepší zítřky.

2) Ianis Stoica (FCSB)

Arenal neloví své potencionální posily jen v elitních evropských soutěžích, což potvrzuje zájem o teprve osmnáctiletého střelce Ianise Stoica. Odchovanec FCSB se zkušenostmi v rumunské reprezentační jednadvacítce vykazuje zajímavý potenciál, ale jeho současný zaměstnavatel se své hvězdičky vzdávat nechce. Fanoušci jej označují za zázračného syna a už nyní je patrné, že jeho cenovka rozhodně nebude nízká.

1) Renato Sanches (Lille)

Čtyřiadvacetiletý portugalský záložník dokázal v Lille restartovat svou kariéru. Někdejší tvář Bayernu Mnichov v Allianz Aréně nezářila, ale v Ligue 1 se ji daří, což přiživuje zprávy o jeho obdivovatelích. Podle L'Equipe jsou v popředí AC Milán a Arsenal a samotný hráč se již nechal slyšet, že skrze svého agenta moc dobře ví, kdo se o něj zajímá. Již v lednu by mohlo být jasno, zda Sanches setrvá ve Francii nebo zkusí štěstí jinde.

Zdroj: tribalfootball.com