eFotbal

Zkusí veterán Di María i čtvrtou top soutěž? Na hvězdu PSG si dělají zálusk v Serii A!

Zkusí veterán Di María i čtvrtou top soutěž? Na hvězdu PSG si dělají zálusk v Serii A!
Zkusí veterán Di María i čtvrtou top soutěž? Na hvězdu PSG si dělají zálusk v Serii A!Flashscore
Argentincovo velmi úspěšné sedmileté působení v Parc des Princes se chýlí ke konci a na obzoru je možná jeho přestup do Itálie. Poté co vedení Paris Saint-Germain naplánovalo rekonstrukci kádru a rozhodlo se nevyužít opci zabudovanou v Di Maríově kontraktu, měl čtyřiatřicetiletý křídelník dostat laso ze Stadia delle Alpi.
Reklama
Reklama

Španělsko, Anglii i Francii si Angel Di Maria vyzkoušel, přidá do své skvostné kariéry i Itálii? Podle informací webu Goal.com jednají zástupci argentinského ofenzivního křídla s představiteli Juventusu, kteří by podle dostupných informací rádi podepsali Di Mariu na volný transfer, s tím, že ve hře má být smlouva na jeden rok s navazující jednoroční opcí.  Juventusu se tak naskýtá možnost přivést zdarma velmi produktivního a zkušeného hráče, o kterého vedení PSG ztratilo zájem.

PSG přitom má možnost automaticky prodloužit Di Maríovu smlouvu o další sezónu, ale podle informací serveru Goal tuto klauzuli nehodlá uplatnit. Křídelník měl přitom zájem zůstat v Parc des Princes, a to především z rodinných důvodů a o návratu do Argentiny - jak se dříve spekulovalo - neuvažoval, francouzský tým nicméně hodlá jeho plat ušetřit a použít k přebudování kádru tak, aby tento příště byl konkurenceschopnější v Evropě a je tedy připraven neprodloužit.

Argentinský reprezentant Di Maria se po příchodu z Manchesteru United v roce 2015 stal jedním ze symbolů klubu, když dosud za francouzské giganty zaznamenal 91 gólů a 117 asistencí ve 291 vystoupeních a po sobotní remíze 1:1 s Lens získal s klubem svůj pátý titul v Ligue 1. Juventus a jeho kouč Massimilliano Allegri podle Goalu věří, že Di Maria by se díky svým kvalitám a zkušenostem mohl stát velmi validní posilou bianconeri a pomoci jim v příští sezóně zpátky na ligový trůn Serie A.

zdroj: Goal.com