eFotbal

Zlámal odchází v pětatřiceti na zasloužený odpočinek. Už bude hrát jen pro zábavu a navíc v útoku...

Zlámal odchází v pětatřiceti na zasloužený odpočinek. Už bude hrát jen pro zábavu a navíc v útoku...
Zlámal odchází v pětatřiceti na zasloužený odpočinek. Už bude hrát jen pro zábavu a navíc v útoku...Flashscore
Každý příběh má svůj konec. Ten, který se týká profesionální fotbalové kariéry Zdeňka "Bobbyho" Zlámala, se dopsal v úvodu září 2021.
Reklama
Reklama

Přerovský rodák s velmi pestrou klubovou minulostí se totiž rozhodl skončit, s tím, že jeho poslední štací byl účastník skotské Premiership St. Johnstone.

"Po dlouhých a velmi pestrých 17 letech jsem se rozhodl ukončit profesionální kariéru a odejít na zasloužený odpočinek," napsal na svém Instagramu bývalý gólman obou slavných pražských "S".

V budoucnosti ho bude možno na nižší úrovni zastihnout na zcela jiném postu. "Smlouvu jsem sice už před nějakým časem podepsal, ovšem místo fotbalové tu pracovní. U fotbalu samozřejmě zůstávám, ovšem už jen pro zábavu. Budu útočník - tak kdo chce pomoct se střílením gólů, zejména ze standardek, tak se hlaste. A taky umím dobře lámat brány. Kdyby někdo chtěl," vtipkoval na své osobní sociální síti strážce svatyně, jenž ve své rodné zemi hájil i tři tyče Liberce, Sigmy, Bohamians 1905 i Zlína.

"Velké díky všem, které jsem na své cestě potkal. Hlavně rodině, všem fanouškům, spoluhráčům, trenérům a kamarádům," rozloučil se pětatřicetiletý Zlámal, jenž si v zahraničí zahrál také za Cadiz, Bari, Udinese, Alanyaspor, St. Mirren či Hearts.

Teď od trenérů každou chvíli slyším věty typu "nemáme na to hráče". Tohle odmítám, máme je, tvrdí Csaplár