eFotbal

Zlí muži druhé české ligy? Jeden bojuje za Ústí nad Labem, druhý se pere za rezervu Sparty

Zlí muži druhé české ligy? Jeden bojuje za Ústí nad Labem, druhý se pere za rezervu Sparty
Zlí muži druhé české ligy? Jeden bojuje za Ústí nad Labem, druhý se pere za rezervu SpartyFlashscore
Označení "zlí muži" prosím berte s rezervou, jde pouze o hráče, kteří v dosavadním průběhu Fortuna:národní ligy obdrželi nejvíc žlutých, respektive červených karet a dají se tak považovat za největší hříšníky zdejších druholigových bojů.
Reklama
Reklama

Ve FNL dosud udělili rozhodčí 31 červených karet, s tím, že největší počet (2) jich viděl dvacetiletý člen sparťanského béčka Matěj Ryneš.

Ten byl během svých patnácti vystoupení za družinu Michala Horňáka vyloučen hned dvakrát a jeho konto zatížilo také pět žlutých karet. Možná tak mohl mít ve statistikách i víc, než jen 1189 odehraných minut.

Pokud jde o rebely s největším počtem žlutých varování, ne až tak lichotivému žebříčku vládne osmadvacetiletý záložník Ústí nad Labem Jiří Miskovič.

Ten už spatřil onu barvu v rámci sedmnácti odehraných zápasů devětkrát, díky čemuž je i před o pět let starším středopolařem Tomášem Pilíkem, který byl podobně varován osmkrát.

Je zajímavé, že mezi pěti nejtrestanějšími hráči se nalézají dva zástupci Příbrami a dva zástupci Ústí nad Labem, což může napovídat o bojovném naladění obou adres, na nichž trénují Tomáš Zápotočný, respektive David Jarolím.

Červené karty:

2 - M. Ryneš (Sparta B)

Žluté karty:

9 - J. Miskovič (Ústí nad Labem)8 - T. Pilík (Příbram)7 - Denis Halinský (Příbram)7 - Vojtěch brak (ústí nad Labem)7 - Ondřej Vintr (Vyškov)

Rosický: Pokud se nepovede titul, budu první, kdo půjde za majitelem a generálním ředitelem a vyvolám diskusi o mé osobě

Zdroj: fnliga.cz