eFotbal

Zlínský Dramé? Zakončení silné, ale mezery v mezihře. Až to vyladí, bude ještě daleko lepší...

Zlínský Dramé? Zakončení silné, ale mezery v mezihře. Až to vyladí, bude ještě daleko lepší...
Zlínský Dramé? Zakončení silné, ale mezery v mezihře. Až to vyladí, bude ještě daleko lepší...Flashscore
O skalp ambiciózní, leč mimořádně se trápící Mladé Boleslavi se uprostřed týdne na zlínské Letné postarali dvaatřicetiletý forvard Tomáš Poznar a o devět let mladší středopolař Youba Dramé.
Reklama
Reklama

Nedávno třiadvacetiletý Francouz posílil kádr Ševců loni v létě z druholigového Ústí nad Labem, v němž si řekl o prvoligové angažmá deseti nastřílenými brankami.

Špatně si nevede ani v Baťově městě a 11 pobytů v základní sestavě a s tím spojených 1082 odehraných minut dosud přetavil ve čtyři přesné zásahy a dvě gólové asistence.

Zatím tak o sobě dává vědět mnohem více než jeho krajan Martins Toutou Mpondo či Lamin Jawo, jenž operuje ve zlínském klubu o něco déle a také on do něj dorazil z druhé české ligy.

Když se Dramé podepsal pod hrubku, nejlepší střelec Zlína Poznar ho povzbuzoval. "Snažil jsem se, aby neupadal do skepse. Udělal chybu, kterou soupeř nepotrestal. Chtěl jsem, aby si pořád věřil. S tím jsme vstupovali do zápasu. Apelovali jsme na to, abychom si věřili a byli hlavou nahoře," pronesl na stránkách Deníku Sport osmigólový střelec s minulostí v Baníku či Plzni.

Dělovka Dramého pak zařídila velmi důležitou druhou trefu domácích. Má v noze dosud utajenou zbraň? "Zakončení má velice dobré, to je pravda. Je to jeho silná stránka. Teď toho využil na sto procent. Jedna střela šla těsně nad, pak dal břevno a nakonec krásný gól. Spíš má mezery v mezihře. Když ji vyladí, bude jeho výkon ještě daleko lepší," avizoval na serveru iSport.cz svěřenec Bohumila Páníka.

Jeho týmu se po přerušení dlouhé série bez výhry znatelně ulevilo. Dvanáctí Klokani už jsou na dostřel pouze jednoho bodu. "Dost jsme se zaměřovali na to, že je tento zápas pro nás nesmírně důležitý. Chtěli jsme odskočit soupeři, který se nacházel v tabulce pod námi a zase zažít pocit vítězství. To jsme splnili a máme z toho velkou radost. I z výkonu. Bylo to týmové. Takto to mělo vypadat už předtím a bodovali bychom dřív. Jsem rád, že jsme to zvládli. Ale byla by chyba se uspokojit," varoval ostřílený Poznar, jehož slova nabídl Deník Sport.

Slovácko loupilo na jablonecké Střelnici, Ševci Poznar s Dramém prodloužili dlouhou negativní sérii Jarolíma

Zdroj: isport.blesk.cz